Golden Ox
3.0/5

Golden Ox


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Golden Ox

Golden Ox is een online slot van Endorphina dat in 2021 werd uitgebracht. Volgens de Chinese astrologie was 2021 het jaar van de os. Endorphina heeft daar met dit thema heel handig op ingespeeld. Op visueel vlak ziet dit slot er prima uit maar wat ons aan de uitbetalingsstaffel opvalt is dat winstcombinaties niet zoveel opleveren. Of er nog bijzondere extra features zijn inbegrepen kun je hieronder ontdekken.

Het basisspel is voorzien van een wild waarmee winstcombinaties met uitbetalende symbolen gevormd kunnen worden. Er is een gratis spins bonusspel met Sticky Wilds en zoals gebruikelijk kunnen spelers via de Risk Game proberen om de winst te verdubbelen. Golden Ox heeft een maximale inzet van Є500 en daarmee is dit dus een geschikte gokkast van high-rollers. Zoals gebruikelijk is dit spel ook geschikt voor spelers met een mobiel toestel.

De RTP schommelt tussen de 95,89% en 96,11% en de hoogte is afhankelijk of je het Risk Game gokspel speelt. De variantie is medium en de maximale uitbetaling is slechts 100x de inzet.

Werking van de Golden Ox Gokkast

Golden Ox heeft vijf rollen, vier rijen met 50 variabele lijnen. Je kunt dus zelfstandig instellen of je met één of vijftig lijnen wilt spelen. Een winstcombinatie wordt gevormd zodra je drie dezelfde symbolen van links naar rechts op een lijn weet te landen. Inzetten kan vanaf Є0,01 met een enkele lijn tot maximaal Є500 als je met een maximale inzet speelt en alle lijnen hebt geactiveerd.

Speelkaarten leveren met 1x de inzet voor vijf van dezelfde soort het minste op. Rode kaarten, een lotus bloem, koi karpers, een lampion en een mat met vuurwerk tellen als premiums. Hiermee pak je per lijn slechts 1,4x tot 2x de inzet. De maximale uitbetaling is 100x de inzet als je het gehele speelveld met vuurwerk matjes weet te vullen.

De Golden Ox telt als wild symbool en komt tijdens het basisspel voor op de rollen 2 tot en met 5. Als je drie scatters weet te landen ga je door naar het bonusspel.

Gratis Spins Bonus

De Feng Shui muntjes tellen als scatter en je hebt er drie van nodig om het bonusspel te spelen. Let er wel op dat de scatters alleen op de eerste drie rollen voorkomen. Je pakt nu 10 gratis spins en na elke keer dat je weer drie scatters draait pak je vijf extra spins.

Tijdens de bonusronde blijven wild symbolen op de rollen plakken. Wat opvalt is dat de uitbetalingen hetzelfde zijn als in het basisspel waarbij een winstcombinatie vol met wilds of vuurwerkmatjes slechts 100x de inzet oplevert. Wat dat betreft kun je waarschijnlijk beter Macau High Roller van iSoftBet spelen.

Kaartspel Gok Feature

Na elke winnende combinatie kun je via het kaartspel een gokje wagen. Ons advies is om dat alleen te doen als de kaart van de dealer lager dan vijf is. Als jet kaartspel opent ben je dus niet verplicht om te gokken. Winnen doe je door een hogere kaart te selecteren. Als je verliest dan verspeel je de winst dus je bent gewaarschuwd.

Wat vinden wij van de Golden Ox Gokkast?

Op visueel vlak is er niks mis met Golden Ox maar met een maximale uitbetaling van 100x de inzet is het waarschijnlijk verstandig om een andere slot uit te proberen. Wat dat betreft kun je dan beter Rooster Fury of Diamonds of the Realm van Play ‘N Go uitproberen.

Spelers die met hoge inzetten willen spelen zullen dit spel wel waarderen. Vooral de Risk Game is dan mooi meegenomen aangezien daar geen maximale inzetlimiet op is vastgesteld. Je kunt hierboven het demospel in ieder geval gratis uitproberen.

Pluspunten
  • Thema gebaseerd op het jaar van de os
  • Gratis spins bonusspel
  • Risk Game waarmee je de winst kunt verdubbelen
Minpunten
  • De maximale uitbetaling is veel te laag
© Copyright 2023 Gokkasten Stip