Golden Grimoire
3.0/5

Golden Grimoire


Speel Mee
Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Golden Grimoire

Wat slot thema’s betreft zijn we nog niet uit getoverd. Golden Grimoire is een van de NetEnt slots met een thema gebaseerd op een toverboek dat al sinds 21 januari 2019 te spelen is.

Dit spel heeft vijf rollen met vier rijen en inzetten kan vanaf 20 eurocent tot maar liefst 400 euro per spin, een goede gokkast voor spelers die graag hoog inzetten.

Er zijn twee bonus features waarbij het toverboek de belangrijkste rol speelt. Het uitbetalingspercentage is met 96,44% prima en de variantie is medium.

Hoe speel je de Golden Grimoire gokkast?

Er zijn 10 bet levels en de muntwaarde loopt op vanaf 1 eurocent tot 2 euro per spin, beiden kun je zelfstandig instellen. Het aantal lijnen is niet in te stellen waardoor je standaard met 40 lijnen per beurt speelt.

De symbolen bestaan uit allerlei magische attributen zoals een toverboek, schedel, scatter, edelstenen en harten, klaveren, schoppen, ruiten. Het toverboek is een van de belangrijkste symbolen, dit is een mystery symbool en komt tijdens het basisspel op de rollen 3, 4 en 5 voor.

golden grimoire basisspel

Zodra het toverboek valt wordt er een extra willekeurige symbool geselecteerd als mystery symbool, dat kan een wild, medium of symbool met een lage waarde zijn.

Als het mystery symbool gelijk is als het symbool op de eerste rij dan wordt de hele rij getransformeerd zodat er lijnwinst ontstaat. Het wild symbool komt uitsluitend voor zodra er transformatie met het mystery symbool heeft plaatsgevonden.

De free spins bonus

Zodra je drie scatters hebt op de rollen 1, 3 en 5 dan ontvang je 8 free spins. Bijzonder is dat het toverboek nu een sticky mystery symbool met zich meebrengt dat blijft staan tot het einde van de free spins bonusronde.

Het sticky wild komt nu ook op de tweede rol voor dus op de rollen 2 tot en met 5. Het grootste voordeel is dat het wild nu blijft staan, je hebt er dus maar één van nodig om elke spin voordeel te pakken.

Zodoende kun je dus op meerdere rollen sticky symbolen krijgen en dan kunnen de winnende combinaties bijzonder gunstig uit pakken.

golden grimoire winst

Slot beoordeling van Golden Grimoire

NetEnt heeft met Golden Grimoire een ontzettend leuke video slot ontwikkeld dat ook voor beginnende spelers goed speelbaar is. De hoge inzetstaffel maakt dit slot ook gewild onder de hoge inzet spelers want het kan hard gaan als je met 400 euro per draai gaat spelen en de free spins bonus speelt.

Visueel ziet het er allemaal prachtig uit en het thema zal ook veel spelers aanspreken. Wat dat betreft kun je ook een van de andere slots gebaseerd op magie proberen zoals Wizard Shop van Push Gaming

Waar kan ik voor geld gokken?

Zodra je uitgespeeld bent op de gratis demo kun je een account aanmaken bij een goksite met een Nederlandse kansspelvergunning.

Afhankelijk van bij welke casino je een account aanmaakt kun je als nieuwe speler meestal profiteren van een welkomstbonus. Soms is dat gratis speelgeld maar het kan ook zomaar gratis spins bevatten.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip