Wizard Shop
4.0/5

Wizard Shop


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Wizard Shop

Wizard  Shop is een slot van Push Gaming met een thema gebaseerd op een tovenaarswinkel. Het beeld en geluid is prima uitgevoerd waarmee Push Gaming aantoont dat het een top slots ontwikkelaar is.

Behalve dat dit spel er goed uitziet is het ook voorzien van allerlei extra features zoals een gratis spins bonus met added wilds en een Wizard Wild feature.

Het uitbetalingspercentage is met 97% prima te noemen en de variantie is medium. Lees snel verder om alle slot opties te ontdekken!

Hoe werkt de Wizard Shop Slot?

Wizard Shop is voorzien van vijf rollen met zes rijen met 50 vaste lijnen. Inzetten kan al vanaf 25 eurocent tot maximaal 100 euro per draaibeurt. Het spel is geschikt voor alle platforms waardoor je behalve via de Desktop ook via een mobiel toestel kunt spelen als je onderweg of op locatie bent.

De symbolen bestaan uit allerlei attributen dat je van een tovenaarswinkel zou kunnen verwachten met runenstenen, een spreukenboek, een zandloper, toverdrankjes en de tovenaar zelf.

Vijf tovenaars op een winlijn is goed voor 15x de inzet terwijl het spreukenboek 8x en de zandloper 6x de inzet waard is. De toverdrankjes zijn goed voor 3x tot 5x de inzet en de runenstenen hebben de laagste waarde waarmee je slechts tot 1x de inzet pakt.

Het Wizard Wild Symbool

Er is een reguliere wild (blauwe symbool) en een gouden tovenaars wild. Het wild symbool vervangt alle andere symbolen behalve de scrolls en schatkisten. Het Wizard Wild symbool (gouden tovenaar) komt alleen voor in het basisspel en bonusspel en wordt actief zodra  je een complete rij aan tovenaars draait.

Het symbool klapt nu uit over de gehele rol en zorgt ervoor dat alle rollen met een tovenaar symbool wild worden. Met een 15x vermenigvuldiger kan dit de winst flink doen oplopen.

Bonus Coins voor de Wizard Shop

Linksboven zie je een bonusbank waar je opgespaarde munten kunt verzilveren. Het gaat om gouden en zilveren munten die je beiden kunt verzilveren in de Wizard Shop.

De gouden munten kunnen verzilverd worden als je een inzet met echt geld plaatst terwijl de zilveren munten verzilverd kunnen worden als je een inzet plaatst met bonusgeld.

De Wizard Shop feature wordt actief zodra je drie scroll symbolen weet te landen en geeft je ook nog eens 6.000 extra munten en 10 free spins.

Je kunt de munten gebruiken om extra features te kopen in de wizard shop zoals;

  • Extra wilds vanaf 50x tot 250x (afhankelijk van het level)
  • Extra vermenigvuldigers vanaf 2x tot 10x (afhankelijk van het level)
  • Extra scatter prijzen vanaf 1x tot 5x je inzet (afhankelijk van het level)

Het level wordt bepaald door hoeveel van een bepaalde extra feature aankoopt en dat hangt af van het aantal munten dat je kunt spenderen.

Tijdens de free spins ronde is het niet mogelijk om de Wizard Shop opnieuw te activeren. De schatkist is tijdens de bonusronde het scatter en komt alleen voor op de rollen 1, 3 en 5!

Onze Slot Beoordeling van Wizard Shop

Het spel lijkt een stuk ingewikkelder dan dat het is. Het is een stuk eenvoudiger dan Push Gaming’s The Shadow Order gokkast want je hebt binnen een aantal minuten al vrij snel door wat er gaande is en je kunt hier gratis de demo spelen voordat je voor echt geld gokt.

Een groot voordeel is dat je zelfstandig kunt bepalen welke extraatjes aan de bonus spins worden toegevoegd.

Tijdens het testen van dit spel hebben wij een aantal keer de Wizard Shop bonus kunnen activeren. Wil je Wizard Shop voor geld spelen? Probeer dan één van de legale aanbieders in Nederland.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip