Drill That Gold
4.0/5

Drill That Gold


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Drill That Gold

Met Drill That Gold van Pragmatic Play gaan we weer diep ondergrond om goud te delven. De graphics zijn goed uitgewerkt en het thema is voorzien van een goudmijn gevuld met uiteraard goud en andere edelstenen. wat opvalt is dat er zowel van zilveren als gouden goudboren gebruikt worden. De mijnwerker staat rechts van het speelveld klaar om explosieven te ontsteken terwijl op de rollen symbolen van gereedschap, edelstenen en mijnwagens gevuld met goudklompen te zien zijn.

Hoewel het thema een beetje afgezaagd is heeft Pragmatic Play wel een paar leuke features toegevoegd. zo is er een Drill feature waarbij de goudboor in een zilveren kleur wordt gewijzigd en wilds kan opleveren. Als je pecht hebt met het draaien van lijnwinsten kan er een spin modificatie plaatsvinden waarmee je alsnog minstens 10x de inzet kunt winnen. Er is ook nog een gratis spins bonusronde waarmee een met goud bedekte goudboor wordt toegevoegd.

Het theoretische uitbetalingspercentage is 96,49% en de volatiliteit is hoog. De maximale winst bedraagt 5.000x de inzet.

Werking van de Drill That Gold Gokkast

Het speelveld van Drill That Gold bestaat uit vijf rollen, drie rijen met 20 vaste lijnen. Er is een Ante Bet feature dat voor een bedrag van 0,25x de inzet geactiveerd kan worden. Via de Ante Bet zijn alle boren tijdens het basisspel goud waardoor je gegarandeerd een geldprijs pakt. Let er wel op dat dit de RTP naar 96,45% verlaagt. Inzetten kan vanaf €0,20 tot maximaal €100 per spin.

Vijf dezelfde speelkaartsymbolen is goed voor een uitbetaling van 1x tot 2,5x de inzet. Een pikhouweel, mijnwerkerslamp, met goudklompen gevulde kar, edelsteen en de mijnwerker tellen als premiums. Hiermee pak je 4x tot 12,5x de inzet. Een ontsteker telt als wild en kan alle uitbetalende symbolen vervangen om een winstcombinatie te vormen.

Drill Feature

Zodra je het symbool van een stapel met mijnwerkers draait dan verandert het in een zilveren boor. Vervolgens klapt dit symbool uit over de rol en verandert het in een wildsymbool. Je kunt hiermee ook nog een uitbetaling van tot wel 100x de inzet ontvangen.

Spin Modificatie

Als het niet wil lukken om een winstcombinatie te vormen dan kan de spin modificatie actief worden. Hiermee ontvang je alsnog een winnende draaibeurt dat een bedrag van minstens 10x de inzet kan opleveren. De spin modificatie kan ook voldoende bonussymbolen opleveren zodat je direct aan het bonusspel kunt beginnen.

Gratis Spins Bonusspel

Om de gratis spins bonusspel te bereiken heb je minstens drie bonussymbolen nodig. Hiermee ontvang je 6 gratis spins en elke extra bonussymbool zorgt voor 2 extra spins. Nu wordt er een gouden boor aan het spel toegevoegd. Dit is een nieuw symbool tenzij je al gebruik maakte van het Ante Bet feature.

De gouden boor werkt hetzelfde als de zilveren boor behalve dat je nu gegarandeerd een geldprijs wint en de uitbetaling een stuk hoger is. Behalve dat de boor over de rol uitklapt ontvang je een extra geldprijs van minstens 5x tot maximaal 1.000x de inzet.

Let ook op de mijnwerker want die verplaatst zich omhoog of omlaag om andere symbolen te verwijderen en plaats te maken voor meer mijnwerkers. Zodoende ontstaat er een stapel aan mijnwerkers die op hun beurt in een gouden boor veranderen. Als je tijdens het bonusspel 2 tot 5 bonussymbolen weet te draaien ontvang je 4 tot 10 extra spins.

Wat vinden wij van de Drill That Gold Gokkast?

Zowel op visueel vlak als qua spelverloop zit Drill That Gold goed in elkaar. Als jouw speelbudget het toestaat dan is het de moeite waard om de Ante Bet te activeren want dan maak je meer kans op een mooie uitbetaling tijdens het basisspel. De spin modificatie is een mooie toevoeging want hiermee maak je alsnog kans op een prijs als je geen winnende combinatie draait.

Als je de bonusronde bereikt dan zorgen de gouden boren en mijnwerkers voor leuke verrassingen. De maximale uitbetaling van 5.000x de inzet is redelijk, hoewel andere slots zoals Stargate Megaways meer op kunnen leveren. Geniet hier onbeperkt van het gratis demospel of maak een account aan bij Circus Casino om een gokje voor geld te wagen.

Pluspunten
  • Ante Bet feature waarmee je tijdens het basisspel goudboren kunt landen
  • Leuke bonusronde waarbij mijnwerkers en goudboren voor extra winst zorgen
  • Als je geen winnende combinatie draait kan de spin modificatie actief worden
Minpunten
  • De maximale uitbetaling had iets hoger mogen zijn
© Copyright 2023 Gokkasten Stip