Dracula Gokkast
5.0/5

Dracula Gokkast


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Dracula Gokkast

Net Entertainment heeft wederom een videoslot in samenwerking met Universal Studio’s gemaakt. Dit keer gaat de hoofdrol naar Vlad de Spietser uiteraard gebaseerd op Dracula de briefroman van Bram Stoker.

Een spel met een spannende video introductie waarbij de rillingen over je lijf lopen. Zodra de zwerm vleermuizen je voorbij is gevlogen zul je ontdekken dat Netent allerlei extra features heeft toegevoegd waaronder een Bat feature en Free spins.

Door alle extra spelelementen is dit een video gokkast voor alle type spelers maar met name de gothic horror fans zullen graag een paar rondes op Dracula willen weg spinnen. Het theoretische uitkeringspercentage is 96,58% en de variantie schommelt tussen laag en medium in.

Dracula videoslot spelen

Wat opvalt is dat je ook hier het aantal lijnen om mee te spelen niet kunt selecteren, je speelt dus standaard met veertig lijnen. Wel kun je een inzetniveau van 1 tot 10 inschakelen en de muntwaarde van 1 eurocent tot maximaal 1 euro instellen.

Zodoende kun je met een minimale inzet van 20 eurocent of een maximale inzet van 200 euro per speelronde spelen. De Dracula video gokkast beschikt over twee soorten wildsymbolen, het reguliere wildsymbool komt alleen voor op de rollen 2,3 en 4 en kan alle andere symbolen vervangen.

De stacked-wild komt alleen op de derde rol voor tijdens de free spins bonus. Wat uitbetalingen tijdens het basisspel aangaat leveren de vier kaartsymbolen het minste op. Hiermee pak je bij vijf stuks een bedrag van 40 munten. De drie karakters zijn iets meer waard, vijf hiervan is goed voor 60 munten. Dracula en zijn metgezel zijn beiden goed voor 200 munten.

Free spins en de vleermuizen bonus

Zodra je op de tweede rol het Dracula symbool en op de vierde rol de Lady symbool verschijnt dan gaan er tien free spins van start.

Als je tijdens de free spins bonusronde het stacked wildsymbool op de derde rol ziet dan ontvang je twee extra gratis spins. De vleermuizen bonusronde is ook vrij bijzonder en kan op elk moment tijdens het spel voorkomen. Gelukkig gebeurt dat ook regelmatig.

Wanneer de vleermuizen bonus van start gaat zie je een zwerm vleermuizen in het scherm verschijnen die opgaan in een cluster op de draaiende rollen verschijnen. Alle symbolen die in de groep voorkomen veranderen in hetzelfde symbool.

Wat vinden wij van de Dracula Gokkast?

Wat ons betreft heeft de grafische afdeling van NetEnt met het spel Dracula zichzelf overtroffen. Dit spel is geweldig om te zien en de visuele effecten en bijkomende geluiden zijn van topkwaliteit. De bonus features zijn ook leuk bedacht en voorzien van animaties. De variantie is vrij laag waardoor je regelmatig kleine geldbedragen wint maar dat mag de pret niet drukken.

Een van de andere NetEnt gokkasten dat wij kunnen aanbevelen en dat is gebaseerd op een oude volksvertelling is Jack and the Beanstalk, een spel volgepropt met extra features.

Pluspunten
  • Prachtig ontwerp, vooral voor een gokkast uit 2015
  • Stacked symbolen tijdens het bonusspel
  • Leuke animaties tijdens mini game features
Minpunten
  • Wij hebben geen minpunten gevonden
© Copyright 2023 Gokkasten Stip