Dracula Gokkast
5.0/5

Dracula Gokkast


Home » Dracula Gokkast

Net Entertainment heeft wederom een videoslot in samenwerking met Universal Studio’s gemaakt. Dit keer gaat de hoofdrol naar Vlad de Spietser uiteraard gebaseerd op Dracula de briefroman van Bram Stoker.

Een spel met een spannende video introductie waarbij de rillingen over je lijf lopen. Zodra de zwerm vleermuizen je voorbij is gevlogen zul je ontdekken dat Netent allerlei extra features heeft toegevoegd waaronder een Bat feature en Free spins.

Door alle extra spelelementen is dit een video gokkast voor alle type spelers maar met name de gothic horror fans zullen graag een paar rondes op Dracula willen weg spinnen.

Dracula videoslot spelen

Wat opvalt is dat je ook hier het aantal lijnen om mee te spelen niet kunt selecteren, je speelt dus standaard met veertig lijnen.

Wel kun je een inzetniveau van 1 tot 10 inschakelen en de muntwaarde van 1 eurocent tot maximaal 1 euro instellen.

Zodoende kun je met een minimale inzet van 20 eurocent of een maximale inzet van 200 euro per speelronde spelen. De Dracula video gokkast beschikt over twee soorten wildsymbolen, het reguliere wildsymbool komt alleen voor op de rollen 2,3 en 4 en kan alle andere symbolen vervangen.

De stacked-wild komt alleen voor tijdens free spins en komt alleen op de derde rol voor.

Free spins en de vleermuizen bonus

Zodra je op de tweede rol het Dracula symbool en op de vierde rol de Lady symbool verschijnt dan gaan er tien free spins van start.

Zodra je tijdens de free spins het stacked wildsymbool op de derde rol ziet dan ontvang je twee extra gratis spins. De vleermuizen bonusronde is vrij bijzonder en kan op elk moment tijdens het spel voorkomen.

Wanneer de vleermuizen bonus van start gaat zie je een zwerm vleermuizen in het scherm verschijnen die opgaan in een groep op de draaiende rollen waarbij alle symbolen in de groep in dezelfde symbool veranderen.

Wat vinden wij van de Dracula Gokkast?

Wat ons betreft heeft de grafische afdeling van NetEnt met het spel Dracula zichzelf overtroffen. Dit spel is geweldig om te zien en de visuele effecten en bijkomende geluiden zijn van topkwaliteit. De bonus features zijn ook leuk bedacht en voorzien van een animatie.

De variantie is vrij laag waardoor je regelmatig kleine geldbedragen wint maar dat mag de pret niet drukken.

Een van de andere NetEnt gokkasten dat wij kunnen aanbevelen en dat is gebaseerd op een oude volksvertelling is Jack and the Beanstalk, een spel volgepropt met extra features.