Jack and the Beanstalk
5.0/5

Jack and the Beanstalk


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Jack and the Beanstalk

Het video slot Jack and the Beanstalk behoort tot één van de toppers van de collectie aan video slots bij een online casino en net als bij alle gokkasten en slots op deze site kun je ook dit spel gratis uitproberen. Dit spel is gebaseerd op het sprookjesverhaal Sjaak en de Bonenstaak. Jack and the Beanstalk is voorzien van een leuke introductie video die je zeker niet moet overslaan. Met dit video slot kun je maar liefst tot 600.000 munten winnen en dat is toch een aanzienlijk bedrag voor het spelen van een online spel. Het uitkeringspercentage bedraagt 96.3% en de variantie is boven gemiddeld

Hoe werkt het allemaal?

Het speelveld bestaat uit vijf rollen met drie rijen. Je speelt met 20 lijnen met een inzet niveau van 1 tot 10 en een muntwaarde van 1 eurocent tot maximaal 50 eurocent per lijn. Zodoende kun je met een minimale inzet van €0,20 tot maximaal €100 spelen.

Dit spel is gemakkelijk te bedienen, je drukt op de groene ‘Play’ en de rollen beginnen te draaien. Stel vooraf wel een reële inzet in zodat je niet over je speelbudget heen gaat. Normaal gesproken zouden wij je adviseren om de ‘Auto Play’ knop te gebruiken maar dat is helaas niet mogelijk. Dit is om verslaving te voorkomen en is opgenomen in de wet kansspelen op afstand.

Jack and the Beanstalk heeft drie belangrijke symbolen die extraatjes opleveren. Dat zijn het free spins symbool, het walking wild symbool en het sleutel symbool.

Jack and the Beanstalk Bonussen

De Free Spins Bonus

De scatter waarmee je free spins kunt verdienen is het schatkist symbool en met drie of meer scatters krijg je 10 gratis spins en mocht je tijdens de gratis spins ronde weer drie schatkist symbolen krijgen dan krijg je 5 extra gratis spins. Voordat deze bonus van start gaat krijg je een leuke introductie filmpje te zien. Tijdens free spins kun je via de vijfde rol sleutel symbolen draaien waarmee je een collectie aan verborgen schatten kunt onthullen. Het gaat om deze drie bonusfuncties;

  • Bewaar 2 sleutels en ontvang 2 stacks aan geldzakjes
  • Verzamel 6 sleutels en ontvang 3 gouden haan symbolen
  • Bewaar 9 sleutels en ontvang uitklappende gouden harpen.

Het lopende wild symbool (Walking Wild)

Het wild symbool dat alle andere symbolen (behalve de scatter en sleutel symbolen) vervangt als dit tot winst leidt is een lopende wild symbool. Dat wil zeggen, mocht dit symbool vallen dan krijg je een re-spin en tijdens de respin beweegt het wild symbool van rechts naar links. Vervolgens krijg je weer een re-spin totdat het symbool uit het beeld valt. Alle winsten die je met dit symbool weet te behalen worden met drie vermenigvuldigt en dan kan het hard gaan.

Wat vinden wij van Jack and the Beanstalk?

Jack and the Beanstalk is nog steeds een van de beste NetEnt slots dat je kunt spelen. Het origineel van dit spel is sinds december 2011 te spelen en in 2014 heeft NetEnt de Touch versie live gebracht zodat ook spelers via een mobiel apparaat konden genieten. Een spel dat ook de moeite waard kan zijn is Jack Hammer 2, een gokkast met een pakkend stripverhaal.

Dit spel is zo goed dat NetEnt zelfs een virtual reality versie heeft geproduceerd, alleen heet dit spel Jack’s VR World. Als je op zoek bent naar een online gokkast dat voor spannende momenten kan zorgen dan is Jack and the Beanstalk een vette aanrader!

Pluspunten
  • Nog steeds een favoriete slot van menig speler
  • Extra winstpotentie met de Walking Wilds
  • Ontgrendel extra features tijdens free spins door sleutels op te sparen
Minpunten
  • Slechts 20 vaste lijnen
© Copyright 2023 Gokkasten Stip