Double Triple Chance
4.0/5

Double Triple Chance


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Double Triple Chance

Merkur heeft een hele reeks aan retro speelautomaten uitgebracht waarvan Double Triple Chance tot een van de toppers behoort. Dit spel is al in 2015 uitgebracht en kan nu bij verschillende Nederlandse goksites gespeeld worden. Hoewel thema’s van Merkur slots er meestal eenvoudig uitzien zorgt het spelverloop altijd voor een spannende beleving. Neem als voorbeeld maar eens de videoslot Magic Mirror Deluxe 2. Double Triple Chance is een van de klassieke fruitkasten waarmee je een mooi bedrag kunt winnen.

Zoals bij vrijwel alle Merkur gokkasten is dit spel ook voorzien van twee gok features waarmee de winst verdubbeld of verhoogt kan worden. Er is ook nog een spannende bonusronde waarbij de uitkomst van een aantal draaien aan het wiel bepaalt welk bedrag je wint. In plaats van free spins zijn er respins maar of je die verdient is afhankelijk van op welke kleur de omliggende lichtjes uitkomen.

Het theoretische uitbetalingspercentage is met 95,65% net onder het gemiddelde. De variantie is hoog en de maximale uitbetaling is 4.500x de inzet.

Werking van de Double Triple Chance Gokkast

De Double Triple Chance gokkast heeft een speelveld van drie rollen, drie rijen met 5 vaste lijnen. Een gokje voor geld wagen kan vanaf €0,05 tot maximaal €10 per draai. De inzetstaffel is bijzonder geschikt voor beginnende spelers die niet teveel geld willen vergokken.

double triple chance gokkast

Een winnende combinatie wordt gevormd zodra je drie dezelfde symbolen op een van de vaste lijnen weet te landen. Gelukkig komen de symbolen ook gestapeld voor zodat het mogelijk is om het gehele speelveld met hetzelfde symbool te vullen.

De symbolen van Double Triple Chance bestaan uit een diamant, verschillende fruitstukken, klokken en zevens. Wat uitbetalingen aangaat levert drie keer een diamant 1x de inzet op. Pruimen, sinaasappels, kersen en citroenen betalen 8x de inzet uit. Gouden bellen en meloenen zorgen voor een respectievelijk bedrag van 12x en 40x de inzet terwijl drie zevens goed is voor 150x.

Gokken via het risico spel

Als je een winnende combinatie te pakken hebt kun je het bedrag proberen te verdubbelen of te verhogen. Dat kan op twee manieren.

De eerste optie is het kaartspel waarbij je de kleur van de volgende kaart moet bepalen. Als het lukt om de juiste kleur (zwart of rood) te raden dan verdubbel je de inzet. Let hierbij op dat je ook de complete winst kunt kwijtraken.

hoger lager ladderspel

Je kunt ook het ladder spel selecteren waarmee de uitkomst hoger of lager kan uitvallen. Dit spel vergt iets minder risico want als je verliest kun je alsnog het lager bedrag innen. Je kunt ook doorgaan maar dan wordt het een alles of niets spel. Win je direct dan kun je doorgaan om zo hoog mogelijk te beëindigen.

Rewin Feature

Als je het scherm met eenzelfde symbool weet te vullen wordt de rewin feature geactiveerd. Een bijkomend voordeel is dat het niet uitmaakt met welk symbool je het speelveld vult.

Als dit bonusspel van start gaat dan krijg je een rad met groene en rode segmenten te zien. Het begint met zes groene segmenten en één rood segment. De uitkomt wordt bepaalt door de omliggende lichtjes. Als ze op een groen segment uitkomen dan win je en kun je doorspelen. Stoppen de lichtjes op een rood vlak dan stopt het bonusspel.

Het is een vrij spannende bonusspel want hoe verder je komt des te hoger de risico. Je kunt met dit spel maximaal 5.000x de inzet winnen!

Wat is onze beoordeling van de Double Triple Chance Slot?

Ondanks dat de graphics niet optimaal zijn is het spelen van de Double Triple Chance gokkast de moeite waard. Ook al is het alleen voor de gok features. Ons voorkeur gaat wat dat betreft uit naar het hoger lager ladder spel. De Rewin feature kan een hele mooie uitbetaling opleveren, vooral als je dit spel met zevens bereikt.

Een ander slot met een klassiek thema dat je kunt proberen is Knockout Diamonds van Elk Stuido’s. Het gratis demospel van Double Triple Chance kun je hierboven uitproberen. Voor geld spelen kan bij de betrouwbare goksite Bet365.

Pluspunten
  • Prima retro gokkast
  • Hoger lager en kaartspel gok features
  • Rewin bonusspel dat 5.000x de inzet kan opleveren
Minpunten
  • De graphics zijn vrij matig
© Copyright 2023 Gokkasten Stip