Dead or Alive
4.0/5

Dead or Alive


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Dead or Alive

Het thema van de Dead or Alive gokkast speelt zich af in het wilde westen. De symbolen op de rollen vertonen alles wat je van een cowboy slot kunt verwachten. Het theoretische uitbetalingspercentage bedraagt 96,8% en de variantie is hoog. Toch kan het soms behoorlijk lang duren voordat je in de prijzen valt maar dan is de kans ook groot dat je een behoorlijk bedrag wint.

In de basis is dit spel niet bijzonder maar zodra je de bonusronde bereikt wordt het uitermate spannend. Je kunt met de free spins bonus tot maar liefst 18.000x de inzet winnen! Dead or Alive is om die reden ook één van de favoriete NetEnt gokkasten om op te spelen. Een andere top slot die je ook kunt uitproberen is Reel Steal!

Hoe werkt de Dead or Alive Gokkast?

Het speelveld bestaat uit vijf rollen, drie rijen en er zijn negen lijnen actief. Inzetten kan vanaf 9 eurocent tot maximaal 18 euro per spin. De symbolen bestaan uit allerlei attributen dat je van een echte cowboy kunt verwachten zoals een sheriff embleem, cowboylaarzen, een holster, een cowboyhoed en glazen whisky.

Vijf dezelfde leveren een uitbetaling vanaf 200 munten tot maximaal 1.000 munten op. De Wanted poster is tijdens het basisspel het wildsymbool dat alle symbolen vervangt behalve de scatter. De doelstelling is om zo snel mogelijk drie scatters te draaien zodat je aan de gratis spins bonus kunt beginnen.

dead or alive slot

De Free Spins Bonus

Drie scatters (revolver symbolen) levert direct 12 free spins op en winsten worden tijdens de free spins verdubbeld. Het Sticky Wild is bijzonder en is actief tijdens het bonusspel en kan nog meer gratis spins opleveren want dit symbool blijft plakken totdat de bonus is beëindigd.

De Wanted posters zijn dus wild en bestaan uit de volgende cowboys en cowgirls; Billy, Belle, Jesse, Della en Apache. Lukt het om tijdens de free spins op elke rol minstens één wild te draaien dan ontvang je nog vijf extra gratis spins waarbij de sticky wilds allemaal blijven plakken. Je maakt tijdens dit bonusspel kans op een gigantisch bedrag maar je hebt wel een portie geluk nodig.

feature preview

De free spins leveren een uitbetaling van 2x de winnende combinatie op Als je de bonusronde wilt bekijken dan kun je dat doen via de ‘Feature Preview’ knop (rechtsonder)

Onze mening en waar je de Dead or Alive Gokkast kunt spelen

Speciaal voor de liefhebbers van het wilde westen onder u kunt u dit spel vrijblijvend gratis spelen. Wij hebben genoten van dit slot alleen moet gezegd worden dat het even kan duren totdat je de bonus bereikt.

In de basis kan het nogal saai zijn maar de bonusronde maakt dat meer dan goed. Wij hebben de Dead or Alive gokkast voor je toegevoegd zodat je dit spel ook onbeperkt gratis kunt uitproberen. Zin in een gokje voor geld? Maak een account aan bij een legitiem online goksite en pak een bonus voor nieuwe spelers.

Pluspunten
  • Ontzettend spannende bonusspel
  • Winstpotentie van 18.000x de inzet
  • De RTP is ruim bovengemiddeld
Minpunten
  • Het kan soms erg lang duren totdat je het bonusspel bereikt
  • In de basis is dit spel ontzettend saai
© Copyright 2023 Gokkasten Stip