Reel Steal
4.0/5

Reel Steal


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Reel Steal

Reel Steal is een wat oudere NetEnt video gokkast waarbij het de bedoeling is om te helpen met het beroven van de bank en er met zoveel mogelijk goudstaven vandoor te gaan. Dit spannende video slot gaat over een beruchte groep bankovervallers met symbolen van goudstaven en koffers vol diamanten. Dit spel is al in 2008 uitgebracht en heeft in 2018 een upgrade gekregen waardoor het nu ook via een mobiel toestel te spelen is.

Het theoretische uitbetalingspercentage is 95.87% en de variantie is hoog. Met een vrij lage inzet kun je met dit NetEnt slot een behoorlijk hoge winst behalen. Hoewel Reel Steal voorzien is van simpele features is dit toch een gokkast om te proberen. De maximale uitbetaling ligt rond de 4.750x de inzet. Een ander spannend spel waarbij je de kluis moet kraken is The Vault.

Hoe werkt de Reel Steal videoslot?

Dit casino slot heeft negen winstlijnen en bevat een scatter en wild symbool. Reel Steal heeft negen lijnen en tien inzet levels dat je kunt instellen. Voor geld spelen kan vanaf negen eurocent tot maximaal vijfenveertig euro per draai.

De gangsters zijn de premium symbolen en leveren een uitbetaling vanaf 200 munten tot 1500 munten op. Het wapen met paspoort, de camera, een gevulde tas met geld, de koffer met diamant en de kluis hebben een lagere waarde en leveren bij vijf stuks 40 tot 100 munten op.

reel steal informatie

Het wild symbool van Reel Steal is dat van een flitsende gele sportwagen en dit symbool kan echt gigantische winsten opleveren want winsten tijdens de free spins leveren een multiplier van x5 op en winnende combinaties met het wild symbool kunnen zelfs tot 25x de inzet opleveren!

De free spins bonus

De staven met dynamiet is bij Reel Steal het scatter symbool en drie scatters leveren 15 gratis spins op. De free spins bonus kan een torenhoge winst opleveren want in de basis is er een multiplier van 5x actief. Winnende combinaties die deels uit wilds bestaan kunnen voor een extra multiplier zorgen

De hoogst betaalde winnende combinatie bedraagt 1500 credits en de maximale winst met de multipliers dat je met slechts een enkele draai kunt behalen is 375.000 munten.

Wat vinden wij van Reel Steal?

Als je een voorstander bent van simpele gokkasten dan is Reel Steal zeker een aanrader. Wat uitbetalingen aangaat kan dit spel je verrassen want tijdens de free spins bonus kan de wild vermenigvuldiger tot 25x oplopen. Met het basisspel valt het misschien een beetje tegen, daar loopt de wild multiplier tot maximaal 5x op. Wat wel gemist wordt zijn talrijke features maar aan de andere kant is dat ook weer verademend. Je drukt op de ‘Play’ knop en spelen maar. Als het dan lukt om free spins te pakken dan weet je in elk geval dat de minimale multiplier op x5 staat.

Pluspunten
  • Een super spannend thema
  • Een wild vermenigvuldiger tijdens de gratis spins bonus
Minpunten
  • Het uitbetalingspercentage is net onder het gemiddelde
© Copyright 2023 Gokkasten Stip