Dead or Alive 2
4.0/5

Dead or Alive 2


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Dead or Alive 2

Eindelijk is er een vervolg op een van NetEnt’s top slots Dead or Alive. De RTP van 96,8% is hetzelfde gebleven evenals dat Dead or Alive 2 vijf rollen en negen winstlijnen heeft zoals het origineel. Grafisch is Dead or Alive 2 flink verbeterd dankzij HD-graphics en korte filmpjes.  Inzetten kan vanaf 9 eurocent tot maximaal 9 euro per draai.

Dit is een van de slots met een hoge variantie waardoor je enorme bedragen kunt winnen met een kleine inzet. Het thema is gebaseerd op het wilde westen met symbolen van cowboys, cowboylaarzen, revolvers en bandieten.

Hoe werkt Dead or Alive 2 in de basis?

De symbolen zijn hetzelfde als het originele spel waarmee het sheriff penning symbool de hoogste waarde kent, de overige symbolen met een hoge waarde zijn die van een revolver, een cowboyhoed, cowboylaarzen en een fles met drank. Symbolen met een lagere waarde zijn die van de kaartsymbolen A, K, Q, J en 10. Het wild symbool vervangt alle andere symbolen behalve de scatter en vijf wilds zorgt voor een winst van 1500 munten.

De scatters komen alleen tijdens het basisspel voor en kunnen ook voor leuke winst zorgen. Zo kun je met vijf scatters tot maar liefst 2500x de lijninzet winnen en met drie scatters gaat de gratis spins bonus van start!

Gratis Spins Bonusrondes

Zodra je dus drie of meer scatters weet te draaien dan gaat een van de drie gratis spins bonus rondes van start. Dit is een nieuwe aanvulling ten opzichte van het originele spel en ons inziens een flinke verbetering. Hieronder geven we in het kort weer welke free spins bonussen er zijn;

  • Train Heist: Hier krijg je 12 free spins en elke keer dat een wild valt ontvang je een extra draaibeurt + een 1x vermenigvuldiger. Zodra je een 16x vermenigvuldiger hebt win je vijf extra spins.
  • Old Saloon: Deze bonus was ook te spelen in het originele Dear or Alive slot en het betreft hier Sticky Wild symbolen. Je krijgt 12 free spins gekoppeld aan een 2x vermenigvuldiger. Draai je een wild symbool op elke rol dan krijg je vijf extra draaibeurten.
  • High Noon Saloon: Dit is een bonus voor de high rollers onder u. Met deze bonus krijg je eveneens 12 free spins met sticky wilds. De wilds zijn gekoppeld aan een 2x en 3x vermenigvuldiger.

Zodra je een bonus selecteert kun je onderaan zien welke bonus regelmatig uitbetaald en welke bonus het hoogste risicoprofiel heeft.

Wat vinden wij van Dead or Alive 2?

NetEnt heeft ontzettend veel videoslots uitgebracht met unieke spelelementen maar niet alle slots behoren tot de top slots. Dead or Alive 2 is een van de top slots met mooie grafische beelden, een kans op een hoge uitbetaling en verschillende free spins bonusrondes. Fans van het wilde westen thema en het originele spel Dead or Alive zullen dit spel omarmen.

Wij adviseren je om Dead or ALive 2 eens te proberen! Speel dit spel anders hier gratis via de knop ‘Demo Spel’ of maak een account aan bij een gelicenseerde goksite om voor geld te spelen.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip