Crazy Chameleons
2.0/5

Crazy Chameleons


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Crazy Chameleons

Crazy Chameleons is een video slot met vrolijke symbolen, drie rijen, vijf rollen en vijf winstlijnen. U kunt met minimaal 25 eurocent en maximaal 5 euro per winstlijn spelen en uiteraard kunt u zelfstandig de hoogte van de credits en het aantal winstlijnen bepalen.

Wist je dat de Crazy Chameleons gokkast tot een van de eerste slots op internet behoort? Dit spel is sinds 2001 te spelen bij internet casino’s. Visueel is het merkbaar dat dit al een oude gokkast is en het geluid is ook van slechte kwaliteit. Inmiddels heeft dit spel een update gekregen waardoor dit spel nu mobiel speelbaar is.

Het theoretische uitbetalingspercentage is met 96.07% zo slecht nog niet en de variantie is medium. Je kunt met dit slot met één spin maximaal 5000 credits winnen.

Hoe werkt de Crazy Chameleons Gokkast?

Gelukkig is de Crazy Chameleons gokkast niet erg ingewikkeld. Er is geen free spins bonusronde en er zijn ook geen extra features (behalve het wild symbool). Bij Crazy Chameleons telt het ‘wave’ symbool als wild symbool en vervangt dus alle andere symbolen als dit tot een winnende combinatie leidt. Qua symbolen is de groene kameleon het meeste waard, vijf van deze symbolen op een winlijn is goed voor 5.000 munten.

De overige premium symbolen bestaan uit, de zon, een zeemeeuw, boxershorts en een paar surfplanken. De uitbetaling voor vijf op een lijn varieert tussen de 600 en 3.000 munten. De kaartsymbolen K, Q, J en 10 hebben de laagste waard, een combinatie van vijf levert 100 tot maximaal 500 munten op.

crazy chameleons gokkast

Extra Features

Hier verwacht je dus een stuk over alle extra features die zijn inbegrepen bij dit spel. Helaas zijn deze er niet, je moet het dus doen met het ‘win both ways’ spelmechanisme. Toch kan dit met het wild symbool leuke prijzen opleveren. Dit is dus echt een slot voor spelers die niet van extra opties houden. Als je iets meer wilt beleven dan kunnen wij je Piggy Riches van NetEnt aanbevelen. Ben je het type speler die niet van alle toeters en bellen houdt? Speel dit spel dan gerust in de demo modus zodat je weet of het de moeite waard is om voor echt geld te gokken.

Wat vinden wij van Crazy Chameleons?

Het gebrek aan allerlei extra features maakt dit een van de eenvoudigste speelautomaten dat je momenteel kunt spelen. Op zich is dat best leuk want zonder alle bagage dat je van moderne slots gewend bent kun je toch nog vet winnen met Crazy Chameleons. Het uitbetalingspercentage is wel goed te noemen en ook het win both ways mechanisme helpt een handje met het vormen van winnende combinaties.

Wij raden alle slotmachine spelers aan om deze video slot toch eens te proberen want ondanks dat het spelverloop vrij simpel is zijn de te winnen prijzen vrij hoog.

Pluspunten
  • Win both ways mechanisme
  • Ook mobiel speelbaar
  • Het uitkeringspercentage is net boven het gemiddelde
Minpunten
  • Er zijn geen extra features (behalve het wild)
© Copyright 2023 Gokkasten Stip