Piggy Riches
4.0/5

Piggy Riches


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Piggy Riches

Piggy Riches is een casino slot dat een beetje aan Miss Piggy van de muppet show doet denken. Ondanks dat dit spel in 2010 is uitgebracht is het nog steeds één van de meest gespeelde NetEnt slots. Gelukkig is de Flash variant vervangen door een moderne HTML5 versie zodat je nog steeds kunt genieten van dit spaarvarkentje.

Dit is een van de hottest slots van NetEnt en behoort al jaren tot de top tien wat NetEnt gokkasten betreft. Het theoretische uitkeringspercentage bedraagt 96,38% en de variantie schommelt tussen medium en hoog in. Met een enkele draai kun je maximaal 360.000 munten winnen.

Hoe werkt het Piggy Riches spel?

Piggy Riches bestaat uit vijf rollen met vijftien winstlijnen en er kan met een muntwaarde van 1 tot 50 cent per winstlijn worden gespeeld. Tevens kan je een inzetniveau instellen en dat loopt van 1 tot 10. Met een maximale inzet speel je dus in totaal met 150 euro per spin maar daarmee vergroot je natuurlijk je kansen om een leuk bedrag te winnen. Het wildsymbool vervangt alle andere symbolen behalve de scatter en zorgt tevens dat winsten tijdens het wild worden verdrievoudigd.

De symbolen bestaan uit allerlei items dat je aan luxe en weelde kunt koppelen. De premium symbolen zijn de gold cards en de gevulde zakjes met gouden dukaten waarmee je met een winnende combinatie van vijf stuks 1.000 tot 2.000 credits pakt voor vijf stuks.

Weet je echter een winnende combinatie aan te vullen met een wild dan pak je 3x dit bedrag! De overige symbolen bestaan uit een piggy bank, een damestas gevuld met cash en een sleutelhanger, hiermee pak je 200 tot 750 munten met vijf stuks.

De gratis spins bonus

Het maximale aantal free spins dat de scatter je kan bezorgen is 28. Tijdens het hoofdspel werkt de scatter als vermenigvuldiger en worden winsten tot 3x vermenigvuldigd. Draai je extra scatters tijdens de free spins dan ontvang je per scatter een extra draaibeurt.

Als het lukt om een maximaal aantal free spins + een multiplier van 6x te selecteren dan is het hopen dat je een winnende combinatie met een wild draait want dan pak je 18x de inzet.

Lukt het jouw om je spaarvarken te vullen met het spelen op Piggy Riches? Tijdens de bonus is het dus mogelijk om een forst bedrag te winnen.

Wat vinden wij van de Piggy Riches gokkast?

Als je op zoek bent naar een leuke gokkast met volop winstpotentie dan is Piggy Riches zeker de moeite waard. Zelfs tijdens het basisspel blijft het leuk dankzij de 3x wild multiplier. Echt spannend wordt het pas tijdens de bonus, hier bepaalt jouw keuze welke multiplier je ontvangt en hoeveel spins je krijgt.

Het belangrijkste is dat je met het spelen van Piggy Riches plezier beleeft en dat is iets dat sommige ontwikkelaars vergeten wanneer ze een nieuwe spel lanceren. Wij kunnen je dit video slot aanbevelen of probeer Robin Hood: Shifting Riches, een ander uitermate populair NetEnt spel.

Pluspunten
  • Een grappig en leuk thema
  • De winstpotentie is goed
  • Een bovengemiddelde RTP
Minpunten
  • De extra features zijn een beetje basic
  • © Copyright 2023 Gokkasten Stip