Cosmic Eclipse
3.0/5

Cosmic Eclipse


Home » Cosmic Eclipse

De Cosmic Eclipse gokkast was exclusief te spelen bij Betsson maar is sinds december 2017 bij alle NetEnt casino’s beschikbaar. Het thema van dit spel betreft de kosmos met planeten en zwarte gaten als symbolen en feature game.

De black hole feature waar je in deze review straks meer over kunt lezen is zeer geslaagd. Het theoretische uitbetalingspercentage is 96,52% met een medium variantie. De maximale winst is 600x de inzet. Update! Helaas heeft NetEnt dit spel offline gehaald.

Hoe werkt de Cosmic Eclipse Gokkast nu precies?

Cosmic Eclipse heeft vijf rollen, drie rijen met tien winlijnen en is te spelen voor geld vanaf € 0,10 tot maximaal € 100 per spin. De inzet staffel is goed te doen voor zowel de kleine gokker als grotere gokkers onder u.

Symbolen zijn planeten en rotsformaties uit de ruimte. De planeten hebben de beste uitbetaling en het aantal ringen om een planeet bepaalt de waarde. De planeet met drie ringen is het meeste waard waarmee je 600x de inzet wint als je er vijf van weet te landen.

De overige planeten zijn goed voor een uitbetaling van 150x en 350x bij een winnende combinatie van vijf stuks. Rotsformaties zijn een stuk minder waard, hiermee kun je 30x tot 50x de inzet pakken.

De Black Hole Feature

Er zijn een aantal extra features en symbolen zoals het wild symbool, een bonus symbool dat de black hole feature activeert. Het zwarte gat symbool van Cosmic Eclipse komt alleen op de vijfde rol voor en als je die weet te landen dan gaat de Black Hole feature van start.

Je kunt het niet missen van rechts van het speelveld ontstaat een zwarte gat en wordt er een willekeurig bonussymbool geselecteerd. Alle aangewezen bonussymbolen en wilds dat je draait verdwijnen in het zwarte gat waarna je re-spins krijgt toegekend.

Vervolg draaibeurten met een wild of het aangewezen bonussymbool leveren wederom een re-spin op en dit kan tot maximaal 15 keer voorkomen.

Een ontzettend leuke bonus feature dus en vrij uniek ook.

Ons eindoordeel van de Cosmic Eclipse Slot

Als je op zoek bent naar een origineel NetEnt slot dan is Cosmic Eclipse een vette aanrader. Op visueel vlak is het allemaal wat minder waardoor je misschien dit spel liever overslaat.

Toch adviseren wij je om de gratis demo uit te proberen totdat je de Black Hole feature bereikt van dit zie je de echte winstpotentie dat dit spel te bieden heeft. Als je dit spel voor geld wilt spelen moet je er wel rekening mee houden dat de maximale uitbetaling slechts 600x de inzet is.

Optioneel kun je natuurlijk ook de Stardust gokkast spelen dat ook een thema gebaseerd op de sterrenhemel heeft.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip