Stardust
3.0/5

Stardust


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Stardust

Een van de nieuwste Microgaming slots is Stardust met een thema gebaseerd op het heelal dat meer lijkt op een reguliere video slot want de meeste symbolen bestaan uit juwelen, letters en nummers. Juwelen kunnen opgespaard worden om zodoende free spins te verdienen.

Dit spel ziet er fraai uit en in de basis is het een eenvoudig slot om te spelen. Wij hebben onlangs de flash variant vervangen voor de HTML5 versie zodat spelers via een iOS ofAndroid toestel nu ook mobiel kunnen genieten van dit spel.

Het theoretische uitbetalingspercentage is met 96,59% best redelijk en de variantie is medium.

Hoe werkt de Stardust gokkast?

Het basisspel van Stardust heeft 40 lijnen maar tijdens de gratis spins bonus zijn er 1024 manieren om te winnen. Voor geld gokken kan vanaf 40 eurocent tot maximaal 100 euro per spin.

Het Stardust symbool is een Stacked Wild dat tijdens het basisspel op elke rol voorkomt en tijdens de free spins op de vierde en vijfde rol. Vijf Stardust symbolen leveren bovendien een winst op van 1.000x de inzet!

Voor een thema gebaseerd op ons zonnestelsel is het vreemd dat de symbolen uitsluitend uit edelstenen en kaartsymbolen bestaan. De edelstenen zijn de premium symbolen waarmee je met een winnende combinatie van vijf dezelfde vanaf 100x tot 300x de inzet wint.

De gratis spins bonus

Met tien of meer opgespaarde juwelen (dit kun je aan de Stardust meter zien) gaan de free spins van start en kun je ongekend hoge winsten binnenhalen. Extra spannend wordt het tijdens de Radiant Free Spins want hier tellen 1024 manieren om te winnen en is de stacked wild actief op de vierde en vijfde rol.

Tijdens deze bonus kun je ook op de vierde en vijfde rol respins krijgen waardoor je vaker winnende combinaties zult pakken. Dit lijkt wel een video slot dat tot hoge uitbetalingen kan leiden door de stacked wilds. Het opsparen van juwelen gaat van start zodra je het stardust symbool ziet waarbij omliggende juwelen aan de stardust meter worden toegekend.

Wat vinden wij van de Stardust videoslot?

Wat het thema betreft is het spel niet zo goed uitgewerkt, wij hadden verwacht dat de symbolen in elk geval met het heelal te maken zouden hebben.

In de basis is het spel niet bijzonder spannend maar tijdens de free spins bonus is dit spel behoorlijk spannend. Het uitbetalingspercentage is in elk geval goed en je kunt dit spel nu ook mobiel spelen. Optioneel kun je ook het spel Arcane Gems van Quickspin uitproberen.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip