Boilin’ Pots
4.0/5

Boilin’ Pots


Speel Mee
Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Boilin’ Pots

Met de Boilin’ Pots gokkast van Yggdrasil kunnen spelers een heksenketel vullen om een magisch brouwsel te maken. De symbolen bestaan uit ingrediënten en het is aan jouw om de juiste combinatie te draaien. De heksenketel staat in een griezelig bos op het vuur te koken. Terwijl je speelt staat een zwarte raaf toe te kijken. Op visueel vlak ziet dit spel er beter uit zodra je het speelveld uitbreidt, hoe dat allemaal werkt kan je verderop in onze review ontdekken.

Het speelveld van Boilin’ Pots kan via de groene pijltjes omhoog uitgebreid worden. Dit zorgt voor meer manieren om te winnen en maakt het eenvoudiger grotere winstcombinaties te vormen. Er is een Wild Respin feature waarmee je respins pakt totdat er geen nieuwe winnende combinatie meer gevormd kan worden. Mocht je het bonusspel bereiken dan speel je het rising reels bonusspel met cash en win symbolen. Tot slot is er voor ongeduldige spelers nog een bonus buy optie.

Het theoretische uitbetalingspercentage is op de kop af 96%. De variantie is super hoog waardoor dit spel niet echt geschikt is voor beginnende spelers. De maximale uitbetaling bedraagt 10.114x de inzet. Als je het demospel speel kan het even duren totdat het spel geladen is.

Boilin’ Pots Specificaties

SoftwareYggdrasil
Release Datum26/05/2022
RTP96,05%
VariantieHoog
Winlijnen243 tot 16.807 ways to win
Rollen5
Rijen3 tot 7
Minimale inzet€0,10
Maximale inzet€40
Maximale winst10.114x de inzet

Werking van de Boilin’ Pots Gokkast

Het standaard speelveld van Boilin’ Pots bestaat uit vijf rollen, drie rijen met 243 manieren om te winnen. Terwijl je speelt kunnen er groene pijltjes landen waarmee de rijen van het speelveld verder uitgebreid kan worden. Hiermee kan je maximaal zeven rijen ontgrendelen waarmee er 16.807 ways to win ontstaan. Inzetten kan vanaf €0,10 tot maximaal €40 per draai.

boilin' pots gokkast

De symbolen met een lage waarde bestaan uit mandragora wortels, klauwen, ogen, vleermuisvleugels en een paars brouwsel. Hiermee pak je met vijf van dezelfde soort een uitbetaling van 0,5x de inzet. Vier edelstenen en een toverboek tellen als premiums. Vijf premiums zorgt voor een maximale uitbetaling van 1,5x tot 10x de inzet.

Een paddenstoel telt als wildsymbool dat alle uitbetalende symbolen kan vervangen om winstcombinaties te vormen. Dit symbool zal je niet al te vaak zien want het komst alleen voor tijdens de respin feature dat we hieronder bespreken.

Wild Respins

Mocht je het geluk hebben om vier groene pijltjes te landen dan wordt de wild respins feature geactiveerd. Eenmaal actief ontvang je net zo lang respins totdat je geen winnende combinaties meer weet te landen. Nu worden er ook wildsymbolen aan het spel toegevoegd die ook in stapels van drie kunnen landen.

De wild respin feature valt regelmatig en door de gestapelde wilds is het vormen van een winstcombinatie eenvoudiger.

Rising Reels Bonusspel

Zodra je 3 of 4 scatters weet te landen ontvang je eerst een uitbetaling van 10x of 100x de inzet. Het speelveld wordt nu verplaatst naar een 5×7 grid waar het de bedoeling is dat je symbolen op de met blauw omkaderde vaste lijn weet te landen. Je ontvangt 3 respins en alle symbolen zijn van het speelveld verwijderd.

rising reels bonusronde

Er zijn nu alleen maar cash symbolen en win symbolen. De cash symbolen bestaan uit een inzet vermenigvuldiger van 1x tot 50x de inzet terwijl de win symbolen prijzen tot maximaal 5.000x de inzet kunnen opleveren. Elke keer dat je een cash of win symbool landt wordt de respin teller gereset. Het aantal respins wordt rechts van het speelveld via hartjes weergegeven.

Het bonusspel is afgelopen zodra de respins op zijn en je geen nieuwe symbolen meer op de lijn hebt weten te landen. Mocht je niet minstens 5x de inzet hebben gewonnen dan gaat het bonusspel door totdat je in ieder geval 5x of meer hebt gewonnen.

Ongeduldige spelers kunnen waar mogelijk het bonusspel voor een bedrag van 49,5x de inzet kopen. Dat is een goede manier om tijdens het demo het bonusspel uit te proberen.

Wat vinden wij van de Boilin’ Pots Slot?

Boilin’ Pots leek in eerste instantie op een vrij saaie gokkast maar na onze testsessie kunnen wij concluderen dat dit een hartstikke leuk spel is. Tijdens het basisspel is het vrij eenvoudig om het aantal rijen uit te breiden en de wild respin feature valt met regelmaat.

Pas tijdens het bonusspel ontgrendel je de volledig winstpotentie van dit spel. Vooral als je win symbolen weet te landen waarmee je maximaal 5.000x de inzet kunt winnen. Het is jammer dat er geen gratis spins bonusronde is toegevoegd met bijvoorbeeld elke draai wild respins.

Andere slots van Yggdrasil die wij je kunnen aanbevelen zijn Syncronite Splitz en Time Machine. Hierboven kan je alvast het gratis demospel spelen. Voor geld gokken kan prima bij Bet365.

Pluspunten
  • Het aantal rijen kan eenvoudig uitgebreid worden
  • Respin features met gestapelde wilds
  • Bonusronde met cash en win symbolen met een maximale inzet vermenigvuldiger van 5.000x de inzet
  • Bonus buy optie
Minpunten
  • Geen gratis spins bonusspel
© Copyright 2023 Gokkasten Stip