Barbary Coast
3.0/5

Barbary Coast


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Barbary Coast

Laat u meeslepen met het verhaal van de Barbary Coast en waan uzelf in de tijd vol met piraten, verborgen schatten en avontuur. Het schip is onderweg naar de Barbary Coast, een kust dat bekend staat om zijn verborgen schatten.

Een video slot bestemd voor spelers die van spanning, sensatie en avontuur houden. Gebaseerd op een verhaal van kapitein Blackbeard met zijn papegaai. Met een theoretische uitbetalingspercentage van slechts 93,2% ligt dat onder het gemiddelde, de variantie is laag dus win je regelmatig een prijs.

Wat beeld en geluid betreft wordt je wel verwend, zeker als we kijken naar de release datum van dit spel want dat was 2009.

Barbary Coast spelen

Het speelscherm is opgedeeld in vijf rollen, drie rijen waarbij je met 1 tot 30 winlijnen kunt spelen. Kies de muntwaarde waarmee u wilt gaan spelen en stel het aantal winlijnen in zodat u exact weet met hoeveel geld u per spin speelt.

De premium symbolen zijn de beeldschone dame en de doodskop met twee gekruise zwaarden, hiermee win je 250 tot 300 munten per lijn.

Symbolen met een gemiddelde waarde zijn de revolver, de gouden daalders en de schatkist waarmee je per lijn bij een combinatie van vijf dezelfde 175 tot 250 munten pakt. Optioneel kunt u ook de Max Bet optie selecteren waarmee u met de maximale inzet speelt.

Extra Features

  • Met het papegaai symbool kunt u gratis spins verdienen, zodra er drie of meer papegaai symbolen op de actieve winlijnen verschijnen dan verdient u dus gratis spins.
  • Het kanon telt bij dit spel als wild symbool en vervangt dus ieder ander symbool als dit tot een winnende combinatie leidt.
  • Met de Ben Sawyer symbolen wordt het click me spel gestart zodra u drie of meer Ben Sawyer symbolen op de winlijnen heeft.
  • Tevens is er nog een Fight Bonus symbool waarvan u drie of meer kapitein Blackbeard symbolen nodig heeft op een actieve winlijn. Het Fight Bonus spel wordt gestart en u stapt in de rol van kapitein Blackbeard.
  • Als klap op de vuurpijl is er nog Crog Challenge waarbij u uw scheepsmaten onder de tafel moet zien te drinken. Drie of meer arbeiders symbolen activeren de Crog Challenge.

Onze beoordeling van de Barbary Coast gokkast

Ondanks dat dit spel alleen in flash beschikbaar is waardoor mobiel spelen niet mogelijk is blijft het tocht de moeite waard om Barbary Coast met een Desktop of laptop te spelen. (Update: je kunt Barbary Coast nu ook gewoon mobiel spelen).

Er is een behoorlijk aantal features waar je van kunt profiteren alleen is de RTP dusdanig laag dat het misschien beter is om een ander slot met een piraten thema te spelen.

Wij kunnen House of Fun aanbevelen, een griezelig goed slot met drie basis features en een free spins bonus.

Pluspunten
  • Het thema is goed
  • De winstpotentie is goed
  • Een bovengemiddelde RTP
Minpunten
  • De RTP is laag
  • Verouderde extra features
© Copyright 2023 Gokkasten Stip