House of Fun
3.0/5

House of Fun


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » House of Fun

House of Fun heeft een thema dat over een griezelige spookhuis met de hoofdrolspelers Jane, Paul en de hond Chip. Zij proberen dit spannende avontuur te overleven en zoeken met spoed naar de juiste deur om uit het spookhuis te kunnen ontsnappen.

Het is aan jouw om Jane, Paul en Chip uit het spookhuis te begeleiden en daarmee verdien je ook de meeste credits. House of Fun is een van de eerste Betsoft slots en heeft vijf rollen, drie rijen en 30 lijnen dat je kunt activeren.

De theoretische uitbetalingspercentage is aan de lage hand met 94,96% en de variantie is medium.

Let er wel op dat dit een van de oudere Flash games is dus dit spel is minder geschikt om via een mobiel apparaat te spelen.

House of Fun Speluitleg en de Symbolen

zoals bij vrijwel alle oudere Betsoft slots kun je het aantal lijnen waarmee je wilt spelen zelfstandig instellen. Zodra je met 30 lijnen speelt kun je met een minimale inzet van 30 eurocent tot maximaal 150 euro per draaibeurt spelen.

De symbolen op de rollen vertegenwoordigen het thema goed, zo heb je zijn er een paar huiveringwekkende mannen te zien, een kat, een portret, een spiegel, een kistje, een kandelaar en een goochelaar. De best uitbetalende symbolen zijn van de man in pak en de man met een hanenkam waarmee je bij twee aanliggende symbolen al winst pakt.

Jack Free Spins Bonus

Het kistje met de vraagteken is de scatter en hiermee kun je free spins verdienen zodra je er drie van hebt gedraaid. Het aantal gratis spins dat je krijgt kan elke keer anders zijn.

Tijdens de free spins bonus wordt verandert het kistje in een ‘Jack in the Box’ dat uit het doosje omhoog springt en Jane en Paul angst aanjaagt. De Jack in the Box wordt bovendien Wild en verspreid zich uit over de gehele rol!

Bonusronde en spelverloop

Zodra er drie of meer hoorn symbolen op een actieve winlijn vallen begint de bonusronde. Tijdens de Escape bonus ronde is het de bedoeling dat jij de juiste deur kiest zodat Jane Paul en Chip bevrijdt worden. De prijs die jij wint tijdens de bonus ronde is afhankelijk van welke deur je hebt gekozen.

Naast de Escape bonus ronde is er ook het Mad Click Me spel dat wordt gestart zodra er drie of meer joker icoontjes op een van de actieve winlijnen verschijnen.

Conclusie

House of Fun is een spel voor liefhebbers van horror thema’s en spookhuizen. Er kunnen leuke prijzen gewonnen met dit slot en de prijstabel eenvoudig inzien. Er zijn leuke bonussen toegevoegd zoals een click me spel en een escape bonus ronde. Of wat dacht u van de Jack in the Box Free spins waarbij met drie van deze symbolen op een actieve lijn gratis spins kunt winnen.

Helaas valt het uitbetalingspercentage met 94,96% tegen en de maximale winst van 500x de inzet is ook niet alles. Maar toch, voor een spel uit 2013 is het zo slecht nog niet.

Pluspunten
  • Een goed uitgevoerd thema
  • Leuke bonusronde
  • Er valt voldoende te beleven met het basisspel
Minpunten
  • Een RTP onder het gemiddelde
  • Lage maximale uitbetaling
© Copyright 2023 Gokkasten Stip