Just for the Win

Home » Just for the Win
Adventures of Captain Blackjack
3.0/5
Adventures of Captain Blackjack
Sherlock & Moriarty Wowpot
4.0/5
Sherlock & Moriarty Wowpot
Treasure Skyland
4.0/5
Treasure Skyland
Deco Diamonds
3.0/5
Deco Diamonds
just for the win

Just for the Win (JFTW) is een wat kleinere Zweeds spelontwikkelaar dat voornamelijk slots uitbrengt onder het vaandel van Microgaming. Dit bedrijf werd in 2016 opgericht en heeft in 2017 haar eerste online gokkasten op de markt uitgebracht. Sindsdien brengt JFTW regelmatig nieuwe slots uit waardoor het spelaanbod alsmaar groeit. De spellen van deze slots ontwikkelaar zien er prachtig uit en zijn voorzien van leuke features waardoor je wilt blijven spelen. Het spelaanbod is nog wel een beetje beperkt maar dat wordt deels goed gemaakt door de hoge kwaliteit. De thema’s zijn vrij origineel en worden gedetailleerd uitgewerkt. Behalve reguliere slots heeft dit bedrijf onlangs ook een jackpot spel uitgebracht dat aangesloten is aan het Wowpot netwerk van Microgaming. Op moment van schrijven heeft JFTW 32 slots geproduceerd. Op moment van schrijven hebben wij slechts een viertal reviews van JFTW gokkasten geplaatst. Wij zullen binnenkort het spelaanbod van Just for the Win flink uitbreiden. Als je direct deze speelautomaten direct voor geld wilt spelen dan kunnen wij het casino van Bet365 aanbevelen. Op GokkastenStip kun je vooraf de gratis demo spellen uitproberen.

Pluspunten van Just for the Win Slots

Daar waar andere slots ontwikkelaars vaak bestaande thema’s van andere spelproviders kopiëren zorgt JFTW er elke keer voor dat je een uniek nieuw thema voorgeschoteld krijgt. Op visueel vlak wordt je voldoende geprikkeld en de extra features voegen ook wat toe. Wat ook opvalt is dat er geen gebruik wordt gemaakt van het megaways mechanisme. In plaats daarvan probeert Just for the Win zelfstandig spelmechanismes te ontwikkelen, iets dat we bijvoorbeeld van Elk Studios ook zien.Doordat zij niet wekelijks nieuwe slots uitbrengen blijft kwaliteit gewaarborgd en dat zie je direct terug als je een demospel uitprobeert.

Drie leuke gokkasten van JFTW

Leuke slots om uit te proberen zijn Sherlock & Moriarty Wowpot, een jackpot slot waarmee de hoofdprijs minimaal twee miljoen euro bedraagt. Dit spel heeft een bijzonder leuk uitgewerkte thema en is talrijk aan features. Bovendien maak je kans op één van de vier jackpot prijzen. Een ander spel die wij je kunnen aanbevelen is de recent uitgebrachte Adventures of Captain Blackjack. Dit is een gokkast met een piraten thema waarbij je tijdens het basisspel een Kraken jackpot met een vaste waarde kunt winnen. Tot slot voor de liefhebbers van klassieke speelautomaten is Deco Diamonds een aanrader. Hoewel dit spel geen baanbrekende features heeft zullen classic slot liefhebbers kunnen genieten van het bonusspel.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip