4ThePlayer

Home » 4ThePlayer
7 Elements
4.0/5
7 Elements
90k Yeti Gigablox
4.0/5
90k Yeti Gigablox
10x Rewind
3.0/5
10x Rewind
60 Second Heist
4.0/5
60 Second Heist
4ThePlayer

4ThePlayer is een vrij nieuw en innovatief slots provider dat in 2018 is opgericht door Andrew Porter (voormalige Casino Content Director bij Playtech)en Chris Ash (de oprichter van Ash Gaming). Het spelaanbod van deze spelproducent is beschikbaar onder het platform van Yggdrasil en Relax Gaming. Tot dusverre heeft 4ThePlayer een vrij beperkt spelaanbod. Er zijn echter wel een paar bekende slot titels die spelers direct zullen herkennen. Denk bijvoorbeeld maar aan 9K Yeti, 10x Rewind en 60 Second Heist.

Op moment van schrijven heeft 4ThePlayer 13 slots en een tweetal tafelspelen uitgebracht. Je kan op GokkastenStip straks vrijwel alle gokkasten spelen van deze spelontwikkelaar. Op de graphics valt weinig op te merken want vrijwel alle spellen zien er prachtig uit. De slots van deze spelproducent zijn niet bij alle Nederlandse goksites beschikbaar maar bij het betrouwbare Bet365 kun je de meeste titels vinden.

Kenmerken van 4ThePlayer Gokkasten

Een aantal kenmerken die we zo op kunnen noemen zijn een hoge volatiliteit, een uitstekende uitbetalingspercentage en vrij unieke bonus features. Zo heeft 60 Second Heist een tijdsgebonden bonusronde waar spelers zestig seconden de tijd krijgen. Het spel 90K Yeti maakt gebruik van het Gigablox spelmechanisme van Yggdrasil waarmee grote blokken van 2×2 tot 6×6 formaat kunnen landen.

4ThePlayer heeft ook patent op het ‘Big Reel Portrait Mode‘. Spelers via een mobiel toestel kunnen selecteren of ze het spel in landschap of portret modus willen spelen. Kortom, net even anders dan je van de meeste slots ontwikkelaars gewend bent.

Aanbevolen Gokkasten

Momenteel hebben wij nog een beperkt spelaanbod van 4The Player op onze website geplaatst. De komende weken gaan wij alle overige titels toevoegen zodat je optimaal kunt genieten. Onder de gokkasten zijn er wel een drietal titels die wij je alvast kunnen aanbevelen.

De gokkast 60 Second Heist komt op de eerste plaats. Dit spel heeft een flitsend straatrace thema waarmee je tijdens het basisspel kunt profiteren van Turbo Lock Respins. De bonusronde is geweldig want je krijgt zestig seconden de tijd om zoveel mogelijk extra features te ontgrendelen.

90k Yeti is een ander slot dat het spelen waard is. Dankzij het Gigablox mechanisme is de volledige winstpotentie maar liefst 90.000x de inzet. Behalve een gratis spins bonusspel biedt het basisspel drie aparte features.

Met 10x Rewind reis je terug in de tijd tijdens de Rewind Time Win spins bonus. Een uniek concept is dat er nu draaibeurten herhaald die je tijdens het basisspel hebt gedraait herhaald worden. Je kunt met dit spel maximaal 20.000x de inzet winnen.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip