Zombie Queen
4.0/5

Zombie Queen


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Zombie Queen

Zombie Queen is een van de nieuwe gokkasten van Kalamba Games met een thema gebaseerd op zombies dat rond Halloween 2019 zeker een topper wordt.

Zoals we gewend zijn van Kalamba Games zit ook dit spel propvol met extra features alleen ontbreekt het aan de progressieve jackpots dat wel bij het slot Caribbean Anne zijn inbegrepen.

Het mag de pret niet drukken want met bronzen, gouden en platina bonus levels valt er voldoende te verdienen tijdens free spins.

Het thema betreft de koningin van de zombies en dat is overduidelijk aan de symbolen op de rollen te zien. Het theoretische uitbetalingspercentage bedraagt een enorme 97.67% en de variantie schommelt tussen medium en hoog in.

Hoe werkt de Zombie Queen Video Slot?

Het speelveld bestaat uit zes rollen met vier rijen en aan de linkerkant kun je zowel een Hyper Bet level instellen of de Hyper Bonus optie gebruiken om direct de free spins bonus te spelen.

Er zijn vijftig lijnen acties en inzetten kan vanaf 30 eurocent tot maximaal 300 euro per draai maar via de Hyper Bet kunt je tot een een bedrag van 2400 euro per draai spinnen waarmee dit slot uitermate geschikt is voor high limit spelers.

De symbolen bestaan voornamelijk uit juwelen gezet met beenderen en leveren een uitbetaling van 1x de inzet op met zes dezelfde.

Lagere waarden zijn aan de kaartsymbolen A, K, Q, J, 10 en 9 toegekend waarmee je bij een combinatie van zes dezelfde slechts 0,5x de inzet pakt. Het wild vervangt alle reguliere symbolen en met zes wilds pak je ongeveer 33x de inzet.

Walking Multiplier Wild

Tijdens het basisspel is er ook nog een ‘Walking wild Multiplier’ actief. De Walking Wilds komen op willekeurige momenten voor en zakken na elke draaibeurt een plekje naar onderen. 

De hoogte van de multiplier staat standaard op 1 maar via de Hyper Bet optie kun je dit tot 5x opschroeven maar daardoor kosten de spins ook meer. De walking wilds vervangen alle andere symbolen behalve de bonus en free spins symbolen.

De free spins bonus

De free spins bonus kun je via de Hyper Bonus kopen maar is ook te behalen zodra  je drie scatters (drie doodskoppen) draait. Via de scatters ontvang je vijf gratis draaibeurten met gekoppeld aan een 1x multiplier.

De Hyper Bonus staffel is als volgt;

  • 5 free spins met een 1x multiplier
  • 7 free spins met een 2x multiplier
  • 8 free spins met een 3x multiplier

Tijdens de bonus zijn er Sticky Wild Multipliers actief die geheel random vallen en blijven plakken op de rollen. Het symbool van een oog levert je een extra free spin op.

De bonus spins meter

Aan de rechterkant van het speelveld is er een bonus meter die je opspaart zodra je het symbool van hersenen op sterkwater draait.

Je hebt er veertig van nodig om een level up te behalen dus dat duurt wel even. De bonus staffels komen overeen met de levels van de Hyper Bonus.

Wat vinden wij van de Zombie Queen Slot?

Dit is echt een video slot voor de wat grotere gokkers en ons advies aan nieuwe spelers is om NetEnt’s Halloween Jack te spelen waar je al met een inzet van 20 eurocent per draai kunt spelen. Zombie Queen kan met een enkele draaibeurt wel 300.000 euro opleveren maar het kan ook zomaar zijn dat je ontiegelijk veel geld vergokt.

Er zijn een enorm aantal features aanwezig en dat kan soms verwarrend zijn maar als je dit spel een minuut of 10 probeert zul je ontdekken dat het best meevalt. Ben je een liefhebber van de horror genre? Klik hier voor de top 10 Halloween slot van 2019!

© Copyright 2023 Gokkasten Stip