Word of Thoth
3.0/5

Word of Thoth


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Word of Thoth

Met Word of Thoth van Jade Rabbit Studio keren we weer terug naar het oude Egypte. Ditmaal naar een wat donker uitziende setting en lichtgevende symbolen. Een onheilspellende mist bedekt de graftombe waar het speelveld op gezet is. Thoth was de god van de maan, magie, kalender en wijsheid. In de onderwereld was hij verantwoordelijk voor het wegen van het hart. Het design team van Jade Rabbit Studio heeft er in elk geval een grafisch spektakel van gemaakt.

Word of Thoth maakt gebruik van een cascade spelmechanisme waarmee symbolen van winnende combinaties vervangen worden door nieuwe. Zo kan een enkele spin meerdere winstcascades opleveren. De gratis spins bonus is bijzonder spannend want hier kun je door meerdere winstcascades te draaien beloont worden met vermenigvuldigers. Ongeduldige spelers kunnen het basisspel overslaan en direct de bonusronde kopen.

Het theoretische uitbetalingspercentage is met 96,12% net boven het gemiddelde. De variantie is medium en je kunt maximaal 7.384x de inzet winnen.

Werking van de Word of Thoth Gokkast

Word of Thoth is een 6-reel gokkast met vier rijen en 4.096 manieren om te winnen. De met neon verlichte symbolen springen eruit door de wat donkere setting. Een winnende combinatie vormen kan door minstens drie dezelfde symbolen van links naar rechts te landen. Inzetten kan vanaf €0,20 tot maximaal €100 per spin.

word of thoth gokkast

Er zijn maar liefst 6 speelkaart symbolen waarmee je bij een winstcombinatie van zes van dezelfde soort een uitbetaling van 1x tot 1,7x de inzet pakt. Het symbool van een ster, Eye of Horus, Ankh, juwelen en Thoth zelf tellen als premiums. Hiermee kun je een bedrag van 2x tot 25x de inzet als je er zes van draait.

Behalve cascades aan winnende combinaties met een enkele draai is er ook nog een wild symbool dat op elke rol kan vallen. Het wild symbool vervangt alle uitbetalende symbolen om een winstcombinatie te vormen of aan te vullen.

Gratis Spins Bonusspel

De bonusronde kan via het basisspel op twee manieren bereikt worden. Je kunt minstens drie scatters draaien of de meter vullen dat je linksboven het speelveld ziet. Je ontvangt in ieder geval 10 gratis spins, elke extra scatter levert 5 extra spins op. De meter vullen kan door winnende cascades te landen.

bonusronde extra spins

Tijdens de bonusronde blijft de meter actief waarmee je via cascades de volgende opties kunt ontgrendelen;

  • Draai drie opeenvolgende cascades voor 1 gratis spin en een x3 multiplier
  • Vier achtereenvolgende cascades zorgen voor 3 extra spins en een x5 vermenigvuldiger
  • Vijf opeenvolgende cascades zorgen voor 10 spins en een x10 multiplier

Let er wel op dat de meter tijdens free spins na elke draai gereset wordt. Mocht het tijdens free spins niet lukken om een winstcombinatie te landen dan krijg je free spins totdat je wel een winstcombinatie pakt.

De Bonusronde Kopen

Spelers die het geduld niet op kunnen brengen via het basisspel de bonusronde te bereiken kunnen de bonus buy feature gebruiken. Voor een bedrag van 80x de inzet ontvang je 10 gratis spins. Een voordeel van de bonus buy feature is dat de RTP nu naar 96,77% stijgt.

Wat vinden wij van de Word of Thoth Slot?

Jade Rabbit heeft op visueel vlak van Word ot Thoth een prachtige gokkast ontworpen. Wat wel tegenstaat is de vertraging die plaats vindt als je de rollen laat draaien. Het kunnen opsparen van scatters en winnende cascades tijdens het basisspel en de free spins bonus zorgt wel voor dat beetje extra.

De gratis spins bonusronde kan een mooi bedrag opleveren, vooral als je een paar keer achtereenvolgend cascades weet te landen. Hiermee stijgt namelijk de win multiplier en het aantal spins dat je kunt vrijspelen.

Je kunt hier onbeperkt het gratis demospel uitproberen. Een geweldig online casino om Word of Thoth voor geld te spelen is Bet365 waar je bovendien vrijwel altijd met een hoge RTP staffel speelt.

Andere slots met een oud Egyptisch thema dat we je kunnen aanbevelen zijn Eye of Atum van Play ‘N Go en Desert Riches Hold ‘n’ Link van Stakelogic.

Pluspunten
  • Prachtig ontworpen gokkast
  • Twee manieren om het bonusspel te bereiken
  • Gratis spins waarmee je extra spins en oplopende multipliers kunt winnen
  • Een optie on de bonusronde te kopen
Minpunten
  • Een soort vertraagde werking wanneer je de rollen laat draaien
© Copyright 2023 Gokkasten Stip