Wolf Strike
3.0/5

Wolf Strike


Speel Mee
Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Wolf Strike

Als je een liefhebber bent van slots met een dierenthema en een Hold and Win feature dan is Wolf Strike van Iron Dog Studio een optie. Het spelverloop en thema zijn vrijwel identiek aan Wolf Gold van Pragmatic Play. Dit spel getuigt dus niet aan originaliteit maar op visueel vlak ziet het er allemaal aardig uit. Op de achtergrond zien we een stukje Noord Amerika tijdens zonsondergang.

De Hold and Spin feature levert respins op waarna het de bedoeling is dat je uitsluitend goudklompen landt. Tijdens het basisspel kan je doot het wildsymbool sneller een winstcombinatie landen. Er is ook nog een gratis spins bonusspel waarmee je extra spins kunt winnen of de Hold and Win kunt activeren. Gelukkig zijn de standaard uitbetalingen van winstcombinaties niet verkeerd.

Het theoretische uitbetalingspercentage is met 95% iets te laag. De volatiliteit is medium en maximale winst is 5.100x de inzet.

Wolf Strike specificaties

SoftwareIron Dog Studio
Release Datum27/04/2022
RTP95%
VariantieHoog
Winlijnen20
Rollen5
Rijen3
Minimale inzet€0,20
Maximale inzet€50
Maximale winst5.100x de inzet

Werking van de Wolf Strike Gokkast

Wolf Strike is een 5-reel gokkast met drie rijen en 20 vaste lijnen. Zoals je inmiddels wel gewend bent is ook dit spel goed speelbaar op een mobiele telefoon of tablet. Inzetten kan vanaf €0,20 tot maximaal €50 per draai. Winnen doe je door minstens twee premiums of drie symbolen met een lage waarde vanaf uiterst links op een vaste lijn te landen.

De welbekende speelkaartsymbolen hebben de laagste waarde. Vijf van dezelfde soort zorgt voor een uitbetaling van 1,5x tot 10x de inzet. Een buffel, hert en poema tellen als premiums. Hiermee pak je een bedrag van 18x tot 25x de inzet.

De wolf zelf is het wildsymbool en kan dus alle uitbetalende symbolen vervangen om een winnende combinatie te vormen. Vijf wilds levert een uitbetaling op van 50x de inzet.

Hold en Spin met Nuggets

De Golden Nuggets en Strike Nuggets van Wolf Strike kunnen op elke rol landen. Als je zes of Golden Nuggets en Strike Nuggets draait dan wordt de Hold en Spin feature geactiveerd. Het verschil tussen de nuggets is dat Golden Nuggets van een prijs zijn voorzien terwijl Strike Nuggets een jackpot met een vaste waarde kunnen opleveren.

Tijdens de Hold en Spin feature krijg je drie respins en elke keer dat een nugget symbool landt wordt de respin teller gereset. De nuggets dat je weet te landen worden vastgehouden net als de nuggets waarmee je initieel aan het bonusspel begon. Scatters worden tijdens dit bonusspel in nuggets omgezet. Als een wildsymbool op dezelfde rol als twee nuggets terecht komt dan klapt het wild uit en wordt de prijs verzameld.

Zodra de Hold en Spin bonus van Wolf Strike voorbij is wordt de waarde van alle nuggets bij elkaar opgeteld en wordt er een x2 multiplier toegepast. Mocht het lukken om 3, 4 of 5 Strike symbolen te landen dan pak je een vaste jackpot van respectievelijk 50x (mini), 250x (minor) of 1.000x (major) de inzet.

Gratis Spins Bonusspel

Door 3, 4 of 5 scatters te draaien ontvang je 8, 12 of 20 gratis spins. Helaas verandert er verder weinig ten opzichte van het basisspel. De Hold en Spin feature kan geactiveerd worden en je maakt kans op een van de jackpots. Mocht het lukken om wederom 3, 4 of 5 scatters te landen dan ontvang je 4, 6 of 10 extra spins.

Wat vinden wij van de Wolf Strike Gokkast?

Als je Wolf Gold van Pragmatic Play weleens hebt gespeeld dan kun je Wolf Strike net zo goed overslaan. Het is jammer dat Iron Dog geen andere features heeft toegevoegd om dit spel alsnog interessant te maken. Op visueel vlak valt er eigenlijk niets aan te merken.

Om dik te winnen moet je een een beetje geluk hebben met de Hold en Spin feature want behalve cash prijzen kan je ook een vaste jackpot winnen. Een andere gokkast waar Wolf Strike aan doet denken is Wolf Call van Spinplay. Probeer hierboven het gratis demospel maar eens. Voor geld spelen kan bij Circus Casino waar je als nieuwe speler van 24 jaar en ouder een welkomstbonus kunt pakken.

Pluspunten
  • Hold en Spin Feature
  • Drie vaste jackpot prijzen
  • Gratis spins bonusspel
Minpunten
  • Vrijwel een regelrechte kopie van Wolf Gold
  • De RTP ligt ver onder het gemiddelde
© Copyright 2023 Gokkasten Stip