Wolf Canyon Hold & Win

Wolf Canyon Hold & Win


Speel Mee
Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Wolf Canyon Hold & Win

Wolf Canyon Hold & Win is een slot release van iSoftBet dat op 20 juli 2022 is uitgebracht. Zo op het eerste oog lijkt dit spel verdacht veel op Wolf Strike Hold & Win van Iron Dog Studio’s. Slots met thema’s over wolven lijken het dan ook goed te doen. Je kunt met dit spel profiteren van allerlei features, zoals de vaste jackpots, een dreamcatcher feature, het Hold & Win spelmechanisme en een gratis spins bonusspel.

Voor natuurliefhebbers is dit spel genieten geblazen maar of de fervente gokkast spelers dat zullen vinden is nog even afwachten.

De RTP is met 96% in ieder geval prima en de maximale uitbetaling van 8.888x de inzet is ook niet verkeerd. De variantie schatten wij in op medium.

Wolf Canyon specificaties

SoftwareiSoftBet
Release Datum20/07/2022
RTP96%
VariantieMedium
Winlijnen25
Rollen5
Rijen3
Minimale inzet€0,25
Maximale inzet€25
Maximale winst8.888x de inzet

Hoe werkt Wolf Canyon Hold & Win?

Het speelveld van Wolf Canyon Hold & Win heeft een indeling van vijf rollen, drie rijen met 25 vaste lijnen. Voor geld gokken kan vanaf €0,25 tot maximaal 25 per draai. De symbolen met een lage waarde bestaan uit de welbekende kaartsymbolen die een bedrag van 2x tot 3x de inzet opleveren als je vijf van dezelfde soort weet te landen. De premiums bestaan uit verschillende wolven waarbij de dame met een wolven welpje het meeste waard is. Vijf premiums zijn goed voor een uitbetaling van 4x tot 6x de inzet.

wolf canyon screenshot

De wilds kunnen gestapeld vallen en als je een stapel van drie wilds weet te vormen dan veranderen ze in totem wilds. Dankzij de wildsymbolen kun je dus sneller winstcombinaties vormen. Verder zijn er nog scatters en volle maansymbolen waarmee de Hold & Win feature geactiveerd wordt. Lees snel verder om meer over de extra features te ontdekken.

Hold & Win Feature

De Hold & Win feature is op twee manieren te bereiken. De eerste manier is door vijf volle maansymbolen te landen en de tweede manier is door drie scatters te draaien en via het pick spel de Hold & Win feature te activeren.

Zodra je eenmaal in het Hold & Win bonusspel bent belandt ontvang je drie spins. Elke keer dat je een nieuwe volle maansymbool weet te landen wordt de teller gereset en dat gaat net zo land door totdat je het speelveld weet te vullen of geen nieuwe maansymbolen meer draait.

De cash maansymbolen blijven nu plakken en leveren een cash prijs op of één van de vaste jackpot prijzen. De jackpots bestaan uit een Mini, Minor, Major en Grand prijs waarmee je een bedrag van 30x, 100x, 500x of zelfs 1.000x de inzet kunt winnen.

Dreamcatcher

De dreamcatcher feature is een leuk extraatje en kan op elk moment tijdens het spelen vallen. Deze feature doet een beetje denken aan het boek van Stephen King. Een dromenvanger stamt oorspronkelijk van de Ojibweg, een indianenvolk uit Noord-Amerika.

Als de dreamcatcher feature valt dan win je een cash prijs van 8x, 88x, 888x of zelfs 8.888x de inzet. Je ziet naast het slot rechtsboven de dromenvanger en deze kan tijdens het spelen schudden maar dat betekent niet dat je dan een prijs hebt gewonnen.

Free Spins Bonusspel

De free spins bonus valt te bereiken door drie scatters te draaien. Je krijgt dan een pick spel waarbij je een wolf moet selecteren. Je wint dan of de Hold & Win feature zoals hierboven omschreven of 8 tot 12 gratis spins. Tijdens gratis spins worden er ook nog 25 tot 100 extra wilds toegevoegd.

Draai je tijdens dit bonusspel wederom drie scatters dan ontvang je hetzelfde aantal spins waarmee het bonusspel van start ging.

Wat vinden wij van Wolf Canyon Hold & Win?

Na het overweldigende succes van Wolf Gold van Pragmatic Play probeert menig softwareontwikkelaar een soortgelijk spel te leveren. Wat dat betreft is iSoftBet er met Wolf Canyon Hold & Win er behoorlijk in geslaagd. Origineel is het niet maar het ziet er puik uit.

Wat features betreft valt er vooral voor nieuwe spelers voldoende te beleven. Enthousiastelingen zullen dit spel waarschijnlijk snel overslaan. Ons advies is dan ook om eerst even het demospel uit te proberen alvorens je een account aanmaakt bij een online casino.

Pluspunten
  • Hold & Win feature
  • Vier vaste jackpot prijzen
  • Wilds die gestapeld kunnen vallen
  • Dreamcatcher dat op willekeurige momenten kan vallen
Minpunten
  • Het spelverloop en thema zijn niet echt origineel
© Copyright 2023 Gokkasten Stip