Witch Pickings
3.0/5

Witch Pickings


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Witch Pickings

Na de strijd der heksen met The Best Witch videoslot van iSoftBet heeft NextGen Gaming een vrolijk opbeurend slot met heksen op de markt gebracht. The Witch Pickings gokkast zit namelijk tjokvol met extra mogelijkheden zoals een bonusronde dat actief wordt met drie of meer scatters.

Het theoretische uitkeringspercentage is 95,79% en dat is net onder het gemiddelde. De volatiliteit schatten wij in op laag tot medium. De maximale winst is ongeveer 1.000x de inzet.

Hoe werkt de Witch Pickings Gokkast?

Witch Pickings is een game met vijf reels en vijfentwintig lijnen. Als je voor het eerst speelt lijkt het een videoslot met weinig extra opties maar niets is minder waar. Wat uitbetalingen betreft moet je het vooral hebben van het symbool van een kasteel, draai er hier vijf van voor een bedrag van 800 munten. Een grote ketel met groene brouwsel, een flesje parfum en de kat leveren een bedrag van 400 tot 600 munten op.

Vijf kaartsymbolen zorgen voor 100 tot 200 munten. Als het je lukt om vijf wilds te pakken dan verdien je 1.000 credits terwijl vijf scatters 625 munten waard is waarna je een heks kunt selecteren om de bonusronde te spelen.

Het thema doet je aan de lente denken met een magisch bos en paleis op de achtergrond en via de interface kun je de spins laten afdraaien via de paddenstoel dat als startknop dient. Er is een variant in Flash dat prima te doen is via een Desktop PC en een variant in HTML5 dat via een mobiele telefoon te spelen is en zoals je hieronder kunt zien.

Wild symbolen en de gratis spins bonus

Het wildsymbool van Witch Pickings kun je herkennen aan de kristallen bol en vervangt alle andere symbolen (behalve de scatter) als dit tot een gunstige uitkomst voor de speler leidt.

De scatter is het symbool van de drie heksen en winst met scatters wordt vermenigvuldigd met de lijninzet. Normaal gesproken verdien je met scatters free spins of extra credits en dat is hier ook het geval alleen wordt er wel een speciale bonus geactiveerd waar je per heks extra opties kunt instellen.

Een paar voorbeelden zijn stacked symbolen, extra wilds en vermenigvuldigers. Als je hier de juiste opties weet te selecteren kan dat goed uitpakken tijdens de free spins. Hieronder kun je zien welke features de heksen opleveren;

  • Rode Heks: Uitklappende wilds, extra wilds en een wild multiplier
  • Blauwe Heks: Er wordt een premium symbool geselecteerd waarbij alle andere premiums in het zelfde symbool veranderen. Een premium symbool wordt toegewezen dat tijdens de bonus uitklapt over de gehele rol.
  • Groene Heks: Met deze heks kun je een All Wins Multiplier, Pays Both Ways of 5 extra spins verdienen.

Trofeeën en Top Score

Tijdens het spelen van Witch Pickings kun je trofeeën verdienen en worden de scores van vorige draaibeurten bijgehouden. De knopjes Trophies en History zie je aan de linkerkant van het slot en het is natuurlijk hartstikke leuk om zo veel mogelijk trofeeën te winnen.

Je pakt bovendien nog een feature win vermenigvuldiger mee afhankelijk van welke trofee je hebt (vanaf 50x tot maximaal 1000x).

Pluspunten
  • Vrolijk thema over heksen
  • Selecteer een heks om features tijdens de bonusronde te bepalen
  • Verdien Trofeeën met extra prijzen
Minpunten
  • Dit spel had een iets hogere RTP mogen hebben
© Copyright 2023 Gokkasten Stip