Wings of Hermes
3.0/5

Wings of Hermes


Speel Mee
Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Wings of Hermes

Wings of Hermes is een Jade Rabbit Studio slot met een thema over de Griekse mythologie. Hermes was een zoon van Zeus en was de god van de handel, reizigers en wegen. Dankzij zijn gevleugelde attributen kon Hermes door de lucht zweven. Jade Rabbit Studio heeft het thema in ieder geval perfect uitgevoerd. Op de achtergrond zien we een pittoresk plaatje van de omgeving terwijl Hermes zelf rechts van het speelveld zweeft. Of het spelverloop goed is kun je verderop in onze review ontdekken.

Het wildsymbool speelt een belangrijke rol. Behalve dat dit symbool aan de wandel gaat kan je er namelijk ook respins mee verdienen. Helaas is dat ook de enige feature tijdens het basisspel. Links van het speelveld zien we een meter waarmee scatters opgespaard kunnen worden. Hiermee kan je het gratis spins bonusspel bereiken waarna de meters opgewaardeerd kunnen worden.

Het theoretische uitbetalingspercentage valt met 95,01% een beetje tegen. De volatiliteit is hoog en de maximale winst bedraagt 20.000x de inzet.

Wings of Hermes specificaties

SoftwareJade Rabbit Studio
Release Datum04/02/2021
RTP95,01%
VariantieHoog
Winlijnen10
Rollen5
Rijen3
Minimale inzet€0,10
Maximale inzet€100
Maximale winst20.000x de inzet

Werking van de Wings of Hermes Gokkast

Wings of Hermes is een 5-reel gokkast met drie rijen en 10 vaste lijnen. Winnende combinaties worden gevormd door minimaal drie dezelfde symbolen vanaf uiterst links op een vaste lijn te landen. Voor geld gokken kan vanaf €0,10 tot maximaal €100 per draai.

De standaard uitbetalingen zijn niet verkeerd. Zo pak je met vijf dezelfde speelkaarten een bedrag van 10x tot 15x de inzet. Een gevleugelde schoen, harp, helm en Hermes zelf tellen als premium. Vijf van dezelfde soort levert een uitbetaling van 25x tot 65x de inzet op.

Het wild symbool vervangt alle uitbetalende symbolen om een winstcombinatie te vormen. Vijf wilds levert een maximale uitbetaling van 65x de inzet op. Bovendien zorgt het wild voor extra features waarover je hieronder meer kunt ontdekken.

Wandelende Wild met Respins

Zodra je een wildsymbool weet te landen krijg je een respin en verschuift het wild een plekje naar links op. Het is dus te hopen dat je dit wild op de vijfde rol landt want dan krijg je in ieder geval vier respins.

Behalve extra winstmogelijkheden zorgen de respins er ook voor dat het eenvoudiger is om de gratis spins bonus te ontgrendelen. Het wandelende wild kan bovendien nog voor een vermenigvuldiger zorgen.

Gratis Spins Bonusspel

Links van het speelveld zie je een staf met in tegenovergestelde richting verstrengelde slangen. Dit wordt ook wel een Caduceus genoemd. De staf dient gevuld te worden met symbolen van caduceus scatters. Je hebt er zeven van nodig om het bonusspel te bereiken. De wandelende wilds helpen daarbij.

Je ontvangt nu zeven gratis spins en er wordt een nieuwe caduceus meter geplaatst dat opgewaardeerd kan worden. Eenmaal opgewaardeerd kunnen er gestapelde wilds landen, wordt de wild multiplier verhoogt en kan je extra spins verdienen.

Het is niet de meest spannende bonusronde maar het kan wel een winst van maximaal 20.000x de inzet opleveren. Helaas is er geen bonus buy feature waar je gebruik van kunt maken.

Wat vinden wij van de Wings of Hermes slot?

Op grafisch vlak heeft Jade Rabbit Studio van Wings of Hermes een prachtig slot weten te maken. Tijdens het basisspel kan je extra winnen dankzij de wandelende wild. De Respins maken het een stuk eenvoudiger om de bonusronde te bereiken.

Eenmaal in het bonusspel belandt kan je de caduceus meters opwaarderen om extra wild features te pakken. Uiteindelijk wordt de vermenigvuldiger verhoogt en kunnen de wilds stacked landen. Het grootste minpunt van Wings of Hermes is de RTP want 95,01% ligt ver onder wat wij als gemiddeld beschouwen.

Als je op zoek bent naar een slot met een vergelijkbaar thema maar met meer features dan kunnen wij je Apollo Pays Megaways van Big Time Gaming aanbevelen. Probeer eerst het gratis demospel hierboven maar eens uit. Voor geld spelen kan prima bij Bet365 Casino.

Pluspunten
  • Prachtige vormgeving
  • Wandelende wilds met respins
  • Gratis spins bonusspel
  • Winstpotentie van 20.000x de inzet
Minpunten
  • De RTP ligt ver onder het gemiddelde
© Copyright 2023 Gokkasten Stip