Win-A-Beest
4.0/5

Win-A-Beest


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Win-A-Beest

Met het nieuwe slot Win-A-Beest van Play ‘N Go ga je op safari in Zuid-Afrika waar de jacht op de wildebeest is geopend. Het lukt Play ‘N Go om maandelijks top gokkasten af te leveren en zij hebben dit jaar verreweg de beste slots geproduceerd. Zo hebben we mogen genieten van Agent Destiny, Twisted Sister en Rich Wilde and the Shield of Athena om er maar even een paar op te noemen.

Het thema van de Win-a-Beest gokkast speelt zich af op de vlaktes van Zuid-Afrika en zit volgepropt met features waaronder de Beest Mode Feature, Beest Mode spins en Stampeding spins. Zodra je een van de hoofd features weet te activeren dan schreeuwt de commentator het uit.

In de basis zijn er 256 ways to win actief maar dankzij de extra features kun je tot maximaal 1024 ways to win ontgrendelen. Het theoretische uitbetalingspercentage is met 96,12% en de variantie is medium.

De Win-A-Beest Gokkast in de Basis

Zodra je dit spel opent zal het je opvallen dat het speelveld een 2-4-4-4-2 opstelling heeft. Zo zijn er in de basis 256 ways to win maar kan het speelveld vergroot worden zodra je een van de features weet te activeren. Een winstcombinatie ontstaat zodra je minstens drie dezelfde symbolen weet te landen.

Voor geld gokken kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 100 euro per draai, een inzetstaffel dat geldt voor alle Play ‘N Go gokkasten. De maximale winst dat je kunt behalen is 10.240x de inzet, een bedrag dat op ruim een miljoen euro uitkomt als je met 100 euro per spin speelt.

Wat premium symbolen betreft moet je het vooral van de wildebeest hebben waarmee je bij vijf stuks 7,5x de inzet pakt.

De overige dieren (olifant, leeuw, neushoorn en jachtluipaard) leveren ook een mooi bedrag op, hiermee verdien je 3x tot 3,75x de inzet. Een lage waarde is aan de kaartsymbolen A, K, Q en J toegekend, hiermee kun je 1,5x tot 2,25x de inzet winnen. Het wild symbool vervangt alle andere symbolen behalve de scatter en kan ook voorzien zijn van een x2 multiplier.

Beest Mode

Het draait bij dit spel voornamelijk om de Beest Mode, een feature waarmee het speelveld vergroot wordt zodat er 1024 ways to win ontstaan. De Beest Mode valt op willekeurige momenten en komt gelukkig frequent voor. Tijdens de feature landen er alleen symbolen van de wildebeest, wilds en scatters.

Lukt het om tijdens de Beest Mode 3 scatters te landen dan wordt de Beest Mode spins feature geactiveerd. De Beest Mode Spins feature is een gratis spins bonus waarbij de Beest Mode elke draai actief is. Het aantal Beest Mode Spins is afhankelijk van het aantal scatters dat je weet te landen, het zijn er minstens 4 en maximaal 8.

De Stampeding Spins Bonus

Als je tijdens het normale basisspel drie of meer scatters draait win je de Stampeding Spins bonus. Ditmaal betreft het een reguliere gratis spins bonus waarbij het speelveld ook groter wordt met 1024 ways to win.

De free spins staffel is hier als volgt;

  • 3 scatters: 8 gratis spins
  • 4 scatters 12 gratis spins
  • 5 scatters: 20 gratis spins

Het verschil met de Beest Mode Spins is dat je nu niet elke draai met de Beest Mode feature speelt maar de kans dat dit wordt geactiveerd is wel groter. Bovendien kun je zelfs tijdens Stampeding Spins de Beest Mode Spins winnen als je tijdens Beest Mode wederom 3 of meer scatters weet te landen.

Het klinkt misschien ingewikkeld maar het valt reuze mee.

Wat is onze beoordeling van de Win-A-Beest Gokast?

Als je graag een online gokkast speelt dat volgepropt zit met extra features zodat je na elke draaibeurt de adrenaline door je aderen voelt pompen, dan is Win-A-Beest een slot voor jouw. Wij hebben het demospel uitgebreid getest en kunnen concluderen dat dit spel tot een van de toppers van Play ‘N go behoort.

Af en toe lijkt het dankzij de commentator alsof je naar een worstelwedstrijd van Wrestlemania kijkt. Een beetje vergelijkbaar met de Let’s Get Ready To Rumble slot. Die schreeuwt de longen uit zijn lijf! Speel het gratis demospel van Win-A-Beest hier of maak een account aan bij een legale goksite waar je kunt profiteren van een welkomstbonus.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip