Willy’s Hot Chillies
3.0/5

Willy’s Hot Chillies


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Willy’s Hot Chillies

NetEnt’s nieuwe gokkast Willy’s Hot Chillies is voorzien van een Mexicaans thema waarbij de hete pepers je om de oren vliegen. Waarschijnlijk wilde NetEnt voortborduren op het succes van Spinata Grande en hoewel het feestelijk versierde Willy’s Hot Chillies een leuke slot is om te spelen zul je het waarschijnlijk vrij snel voor gezien houden.

In plaats van een regulier gratis spins bonus heeft NetEnt met Willy’s Hot Wheel een unieke bonusronde toegevoegd waarbij je aan een groot rad kunt draaien en zogenaamde fire pointers verdient.

Als je graag met grote met een hoge inzet per spin speelt dan biedt Willy’s Hot Chillies de mogelijkheid om maar liefst 400 euro per draai in te zetten.

Het theoretische uitkeringspercentage is 96% en de variantie is medium.

De Willy’s Hot Chillies Gokkast in de Basis

NetEnt heeft met vijf rollen, drie rijen en 20 vaste lijnen gekozen voor een standaard opstelling van het speelveld.

Inzetten kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 400 euro per spin zodat dit spel ook goed te doen is voor high rollers.

Wat symbolen aangaat moet je het qua premium symbolen in de basis hebben van een schatkist versierd met pepers, een piñata, een fles met groene chilisaus en een taco. Vijf dezelfde premium symbolen levert een bedrag op vanaf 1x tot 3x de inzet.

De kaartsymbolen, schoppen, ruiten, klaveren en harten leveren minder op, draai er hier vijf van voor 0,5x de inzet.

Nu lijkt dat niet zoveel maar de stacked wilds met multipliers kunnen een handje helpen om toch nog een mooi bedrag te winnen.

De hete pepers tellen als wild en komen voor op de rollen 2 tot 5 en zijn voorzien van een vermenigvuldiger van x2 tot maximaal x5.

Hot Wheel Bonus

De Willy’s Hot Chillies Wheel bonus is leuk bedacht door NetEnt. Je ontvangt geen gratis spins maar wel draaibeurten aan het rad.

Om het bonusspel te spelen zul je Willy op de eerste rol moeten landen i.c.m een stacked wild op de rollen 2, 3, 4 of 5. Je ontvangt nu in ieder geval één Fire Pointer en extra stacks zorgen voor meer Fire Pointers waarmee je extra draaibeurten en features kunt verdienen.

De fire pointers zijn een soort vlammende pijlen en als een van de bonus features op een pijl belandt pak je de feature mee.

Met elke draai aan het rad kun je dus extra features ontgrendelen of een geldprijs winnen.

De features zijn als volgt;

  • Coin Win: een geldprijs tot maximaal 30x de inzet
  • +3 Spins: je ontvangt drie extra spins
  • Extra: Een complete rol wordt nu een fire pointer
  • Chillie Multiplier: Een met +1 oplopende multiplier tot het einde van de bonusronde

De bonusronde is echt spannend om te spelen maar het kan even duren totdat je de bonus bereikt. Met een beetje geluk pak je twee of drie fire pointers en dan kan het hard gaan.

Wat is onze beoordeling van de Willy’s Hot Chillies Gokkast?

Zo in de basis valt dit spel ons een beetje tegen maar na eenmaal de bonusronde te hebben bereikt werd het snel duidelijk dat dit best een leuke gokkast is.

De stacked wilds zorgen er bovendien voor dat je ook tijdens het basisspel een behoorlijk geldbedrag kunt winnen. Speel je liever een gokkast met hete pepers als thema? Probeer dan Stakelogic’s Sizzling Peppers.

Je kunt hier in ieder geval lekker onbeperkt genieten van het gratis demospel of maak een account aan bij een legale kansspelaanbieder waar je als nieuwe speler van een welkomstbonus kunt profiteren.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip