Wilderland
3.0/5

Wilderland


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Wilderland

Het ontwerpstudio van NetEnt heeft met de gokkast Wilderland alles uit de kast gehaald, met als resultaat een betoverend mooi spel dat wij met trots aan onze lijstje met 3D slots toevoegen. Het spelverloop van Wilderland valt een beetje tegen maar toch is het de moeite waard om dit spel uit te proberen, al is het alleen maar om de grafische effecten.

Het thema is gebaseerd op het magische landschap Nandor gevuld met boselfen en sprankelende animaties. Op visueel vlak is Wilderland genieten geblazen maar wat de extra features betreft zoals de Forest Tree feature, dat Walking Wilds kan activeren, had het allemaal beter gekund.

De maximale winst dat je met dit spel kunt behalen bedraagt ongeveer 250x de inzet en dat is ons inziens veel te laag. Wat dat betreft kun je dan beter Immortal Guild van Push Gaming spelen waar de maximale uitbetaling 20.000x de inzet bedraagt met een RTP van 96,55%.

Het uitkeringspercentage is met 96,16% gemiddeld en de variantie is laag.

Hoe werkt de Wilderland Gokkast?

Het speelvlak van de Wilderland gokkast is opgedeeld in vijf rollen, drie rijen met 20 vaste lijnen. Voor geld gokken kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 400 euro per draai.

De premium symbolen bestaan uit een elfenring, een hanger met edelstenen, een pijl en boog set, de vos en de prinses onder de boselfen.

Vijf dezelfde premium symbolen levert een bedrag op vanaf 3,5x tot maximaal 6x de inzet.

Vier bladeren in de vorm van speelkaarten hebben een lagere waarde, hiermee pak je bij vijf stuks 1x tot 1,5x de inzet.

Er zijn verschillende wild varianten zoals; een regulier wild, een expanding wild en een wild gekoppeld aan een vermenigvuldiger. De wilds vervangen alle andere symbolen behalve de scatter en de andere wilds.

Forest Treasure en Walking Wilds

Het zal je waarschijnlijk opvallen dat de middelste rol van Wilderland omringd is door magische stof. Het is de activatie zone van de Forest Treasure feature waarmee de Walking Wilds feature geactiveerd kan worden zodra er twee of meer wilds naast elkaar vallen.

De wilds verschuiven na elke draaibeurt een plekje naar links op totdat ze uit het speelveld verdwijnen.

De wilds kunnen ook extra features ontgrendelen zoals uit klappende wilds, vermenigvuldigers en extra scatters. Met een beetje geluk wordt aan het einde van de wandelende wilds de Magic Wild feature actief waarmee je op de vijfde rol een stack aan wilds krijgt.

De Free Spins Bonus

Er zijn twee soorten scatters, het reguliere scatter en de walking wild scatter. Je hebt er drie of meer nodig waarna de activatie zone het complete speelveld bedekt.

Zodoende maak je dus veel meer kans om de walking wilds feature te activeren en bij de eerste gratis spin krijg je in het midden op de vijfde rol een walking wild toegekend.

Lukt het om met meer dan drie scatters aan de free spins bonus te beginnen dan krijg je voor de eerste spin een extra wild toegekend. Je krijgt free spins totdat er geen walking wilds meer te bekennen zijn.

Wat vinden wij van de Wilderland Slot?

Het grafische ontwerp team van NetEnt heeft met wilderland een prachtig slot ontwikkeld maar door het regelmatig vallen van de walking wilds feature waarmee je meestal weinig verdient wordt het magische element van dit spel al snel vervelend.

Toch adviseren wij je om dit spel gratis uit te proberen want het toont aan dat NetEnt over zeer talentvolle ontwerpers beschikt. Wil je dit spel direct voor geld spelen? Maak een account aan bij één van de legale kansspelaanbieders met een licentie van de KSA.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip