Wild Wild Bass
4.0/5

Wild Wild Bass


Speel Mee
Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Wild Wild Bass

Met Wild Wild Bass brengt Stakelogic wederom een slot uit met een hengelsport thema. In januari kwamen ze al met Marlin Catch, een gokkast over het vissen op Marlijn. Ditmaal zijn de zeebaarzen aan de beurt die net als bij Big Bass Bonanza van een geldprijs zijn voorzien. Het speelveld is net onder de zeeoppervlak geplaatst terwijl de symbolen uiteraard met de hengelsport te maken hebben. Terwijl je speelt zwemt er een school aan vissen voorbij.

Het basisspel maakt gebruik van Pay Ways waarmee een winstcombinatie ontstaat als je drie of meer dezelfde symbolen van links naar rechts op aangrenzende rollen draait. De positie op de rol maakt dus niet uit. De twee hoofd features zijn Big Catch en Insane Catch. Met de eerste variant kan je de zeebaars geldprijzen innen terwijl de andere variant Insane spins kan opleveren. Het is ook het vermelden waard dat standaard winstcombinaties een mooi bedrag opleveren.

Het theoretische uitbetalingspercentage is met 96,01% gemiddeld en de volatiliteit is hoog. De maximale winst bedraagt 2.570x de inzet.

Wild Wild Bass specificaties

SoftwareStakelogic
Release Datum26/05/2022
RTP96,01%
VariantieHoog
WinlijnenAvalanche mechanisme
Rollen6
Rijen3-3-4-4-4-4
Minimale inzet€0,10
Maximale inzet€100
Maximale winst2.570x de inzet

Werking van de Wild Wild Bass Gokkast

Het speelveld van Wild Wild Bass heeft een unieke opstelling. Er zijn zes rollen waarbij de eerste twee rollen drie rijen hebben en de laatste vier rollen hebben vier rijen. Er zijn minimaal 2.304 tot maximaal 5.625 pay ways. Voor geld spelen kan vanaf €0,10 tot maximaal €100 dat wordt verdubbeld als je de Super Stake feature inschakelt.

wild wild bass gokkast

De kaartsymbolen met reddingsboeien zorgen voor de laagste uitbetaling. Draai er zes van voor een bedrag van 1x tot 2x de inzet. Een viskoffer, reddingsboei en dobber hebben een medium waarde. Hiermee pak je maximaal 2,5x tot 5x de inzet. Een zeemeeuw en vishengel tellen als premiums. Hiermee win je maximaal 15x de inzet.

Er zijn ook nog symbolen van zeebaarzen waar een inzet vermenigvuldiger aan gekoppeld is. Deze komen in actie als je de Big Catch of Insane Catch feature speelt.

Wildsymbolen komen alleen op de eerste twee rollen voor en kunnen winstcombinaties aanvullen of vormen. Via de wilds kan je ook een van de features die we verderop in onze omschrijven activeren.

Super Stake Feature

De Super Stake feature van Wild Wild Bass kost dus twee keer de inzet zodat je met minstens €2 tot maximaal €200 per draai speelt. Als tegenprestatie maak je dan twee keer zoveel kans op het landen van wildsymbolen. De wilds kunnen een van de volgende features activeren.

Big Catch

Zodra je een wildsymbool op de eerste twee rollen weet te landen dan wordt de restant van het speelveld met een rij uitgebreid. Hierdoor ontstaan er 5.625 manieren om te winnen via pay ways. Bovendien worden de waardes van alle zeebaars symbolen in zicht verzameld en uitbetaald.

big catch feature

De Big Catch feature is voor één spin geldig waarna de rollen worden gereset. Als je tijdens de feature op de laatste rol een insane catch symbool landt wordt de Insane Catch feature actief.

Insane Catch

Insane Catch symbolen zijn symbolen van vissen die alleen op de laatste rol landen. Om de feature te activeren heb je tegelijkertijd op de eerste twee rollen wilds nodig. Eenmaal actief ontvang je 2, 3 of 4 Insane Spins. Nu worden de eerste twee rollen samengevoegd en tonen ze een vermenigvuldiger van x1 tot x5.

Op de rollen 3, 4, 5 en 6 landen nu uitsluitend symbolen van vissen of lege vakjes. De vissen bevatten een geldprijs en dat wordt met de multiplier vermenigvuldigt. als je op de zesde rol wederom een insane catch symbool landt ontvang je extra spins.

Wat vinden wij van de wild Wild Bass Slot?

Wild Wild Bass zal voornamelijk liefhebbers van de hengelsport aanspreken. Het thema is goed uitgevoerd en zoals gebruikelijk valt er van Stakelogic slots op visueel vlak niets aan te merken. De features zijn een mengsel van bestaande features die door andere slotproviders zijn toegepast.

Het is de moeite waard om de Super Stake te activeren aangezien de wilds een belangrijke rol spelen. De Big Bass feature is leuk maar niet echt spannend. De Insane Spins feature kan een mooi bedrag opleveren maar tijdens onze testsessie lukte het slechts een paar keer om op de eerste twee rollen een hogere multiplier te landen.

Je kunt op GokkastenStip.nl onbeperkt genieten van het demospel. Voor geld spelen kan prima bij Circus Casino, een Nederlandse goksite met een geweldig aanbod aan slots.

Pluspunten
  • Mooi hengelsport thema
  • Wildsymbolen kunnen twee features opleveren
  • Insane Catch feature met gratis spins en een vermenigvuldiger
Minpunten
  • De maximale uitbetaling is een beetje karig
  • Stakelogic heeft een mengsel aan features van andere providers toegepast
© Copyright 2023 Gokkasten Stip