Wild Seas
3.0/5

Wild Seas


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Wild Seas

Wild Seas is een van de nieuwste video slots van Elk Studio’s met vijf rollen, vier rijen en 178 manieren om te winnen. Spelen voor geld kan vanaf €0.20 tot maximaal €100 per spin. Elk Studio’s verrast ons weer eens met dit maal een piraten/boekaniers thema waar spelers veel extra features van kunnen verwachten zoals twee bijzondere bonus spellen en verschillende wild symbolen waaronder een sticky wild.

Dit spel kan via allerlei apparaten gespeeld worden zoals een vaste PC en een tablet of smartphone. Ben je benieuwd naar andere spellen van Elk Studio’s dan kun je de spellen Ho Ho Tower en Taco Brothers eens proberen. Het Wild Seas slot kan met een enkele draai 178.000 munten opleveren!

De Wild Seas Gokkast spelen

Wild Seas spelen is vanzelfsprekend, er is een draaiknop en een auto play knop dat je rechtsboven kunt vinden. Het instellen van de muntwaarden kan linksonder en de paytable kan via de knop linksboven bekeken worden. Er zijn geen winlijnen maar je kunt wel op 178 manieren een winnende combinatie draaien.

De hoogste uitbetaling tijdens het basisspel kun je verdienen met het Anne Bonny symbool want dat levert je 1000 munten op, zij is tevens de kapitein van het schip waar je op meevaart. Er zijn drie verschillende wilds aanwezig die we hier op een rijtje hebben gezet;

  • Wild Seas Vlag: Dit symbool vervangt alle andere symbolen en zodra je er twee krijgt gaat de eerste bonusronde Break The Convoy van start. Dit symbool komt alleen voor op de rollen 2 en 4.
  • Sailing Wilds: De zeilende schepen tellen als Sailing Wilds en schuiven na iedere draaibeurt een plekje naar links op. De schepen worden beschoten en beschadigde schepen blijven een ronde als sticky staan totdat het schip drie maal beschoten is waarna het een Sticky Wild wordt.
  • Sticky Wild: Een schatkist vervangt alle symbolen behalve de vaten en wordt een sticky wild zodra de schatkist beschoten wordt.

Twee Bonus Levels

Er zijn twee bonus levels te spelen en het eerste bonus level is de Break the Convoy bonus. Een konvooi aan schepen gaan van start aan op de vijfde rol en een van de schepen moet vanaf het piratenschip gezonken worden zodat het tweede bonusspel van start kan gaan.

Een van de kapitein symbolen wordt de tegenstander waarmee de overige twee kapiteinen worden vervangen. Het piratenschip vuurt haar kanonnen af totdat het een van de schepen raakt. Zodra er een schip is gezonken gaat de tweede level van start.

Zodra een schip is gezonken en er geen Sailing Wilds meer voorkomen wordt het schatkist symbool een wild en dit symbool kan vallen op de 2e, 3e en vierde rol.

Het piratenschip blijft kanonnen afvuren en als een schatkist wordt getroffen dan wordt dit een sticky wild. Zodra een van de vaten explodeert is de bonusronde voorbij.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip