Wild Respin
3.0/5

Wild Respin


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Wild Respin

Wild Respin is een gokkast in klassiek fruitkast formaat geproduceerd door Amatic. Zoals je aan dit spel kunt zien ziet het er een beetje basic uit en dat is bij de meeste Amatic slots het geval. Ergens is het fijn dat je niet overspoeld wordt met allerlei visuele effecten en geluiden in HD kwaliteit want dat wordt ruimschoots goedgemaakt dankzij het spannende spelverloop.

Het draait bij de Wild Respin fruitkast allemaal om de wild symbolen en respins en als je wilt ontdekken hoe het allemaal werkt kun je of direct het gratis spel spelen of onze review uitpluizen.

We hebben de Wild Respin gokkast onder het kopje met klassieke fruitautomaten geplaatst want zoals je kunt zien bestaan de symbolen voornamelijk uit fruitstukken.

Het theoretische uitbetalingspercentage is ongeveer 96% en de variantie is hoog.

Hoe werkt de Wild Respin Fruitautomaat?

Het speelvlak van Wild Respin is opgedeeld in vijf rollen met vier rijen en veertig vaste lijnen. Voor geld gokken kan vanaf 10 eurocent tot maximaal 10 euro per draai waarmee dit goed te doen is voor spelers met een klein budget.

De maximale uitbetaling dat je kunt verdienen met deze fruitautomaat bedraagt maar liefst een miljoen munten.

De symbolen bestaan uit elementen dat je van een traditionele fruitkast gewend bent.

wild respin slot

Wat premium symbolen betreft heb je te maken met rode zevens en BAR symbolen waarmee je bij vijf dezelfde 5.000 tot 10.000 munten pakt. Lukt het je om een scherm vol rode zevens te draaien dan win je maar liefst 400.000 munten.

Meloenen en druiven leveren ook een mooi bedrag op, vijf dezelfde is goed voor 2.000 munten.

Vijf sinaasappels of pruimen zorgt voor een uitbetaling van 1.000 munten terwijl de kersen en citroenen 500 munten opleveren. Er is ook een scatter dat ongeacht waar het landt voor een uitbetaling zorgt, met vijf scatters haal je 100.000 munten binnen.

Gok Feature

Zodra je een winnende combinatie draait kun je via de gok feature het bedrag verdubbelen, verviervoudigen of verliezen.

Het bedrag verdubbelen kan door de kleur van de kaart te selecteren en het bedrag verviervoudigen kan door zowel de kleur als het juiste kaartsymbool te selecteren. De gamble optie is altijd leuk maar wees wel voorzichtig dat je niet een te hoog bedrag probeert te verdubbelen.

De Wild Respin Feature

Het wild symbool vervangt alle andere symbolen behalve de scatters en het wordt extra spannend zodra je de wild respin weet te activeren. Om een wild respin te verdienen heb je vier dezelfde symbolen nodig op de eerste rol en een wild elders in het speelveld.

Alle wilds en de symbolen op de eerste rol worden nu vastgehouden en je krijgt nu respins totdat er geen winnende combinaties meer gevormd kunnen worden. Zodra de wild respin feature wordt beëindigd ontvang je de uitbetaling van de bonusronde.

Wat vinden wij van de Wild Respin Gokkast?

Als je een liefhebber bent van eenvoudige gokkasten met een hoog tempo en volop actie dan is de Wild Respin van Amatic een gokkast voor jouw. Op visueel vlak moet je niet teveel verwachten maar qua spelverloop kun je spannende momenten beleven.

Speel je liever een fruitautomaat in een modern jasje met meer features  dan kunnen wij de Big Win 777 gokkast aanbevelen van Play ‘N Go.

Pluspunten
  • Eenvoudig te spelen fruitautomaat
  • Een combinatie van wilds en reguliere symbolen zorgt voor respins
  • Verdubbel winsten met de gok feature
Minpunten
  • Op grafisch vlak heeft dit spel niet veel te bieden
© Copyright 2023 Gokkasten Stip