Wild Pops
4.0/5

Wild Pops


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Wild Pops

Wild Pops is een Yggdrasil Gaming gokkast dat is ontworpen door AvatarUX, een spelprovider uit Hong Kong. Dit spel is gekoppeld aan het nieuwe PopWins mechanisme waarbij de grootte van de rollen en de multiplier toeneemt zodra je cascades aan winstcombinaties vormt.

Het Aziatische thema is voorzien van draken en dieren, gekoppeld aan het PopWins mechanisme met multipliers en random wilds.

Zodra je een winnende combinatie draait ontstaan er Pops waardoor er meer manieren om te winnen ontstaan, vermenigvuldigers kunnen worden toegekend en random wilds kunnen worden toegevoegd.

Op visueel vlak kun je genieten van een Oosters thema waarbij symbolen verschijnen zodra je op de spin knop klikt. Het theoretische uitbetalingspercentage is met 96,2% redelijk goed en de variantie is lekker hoog.

Hoe werkt de Wild Pops Gokkast in de Basis?

Het reguliere speelveld van Wild Pops bestaat uit vijf rollen, drie rijen met 486 manieren om heen en weer te winnen dankzij het win-both-ways systeem.

Pops ontstaan zodra je een winnende combinatie vormt waarmee het aantal manieren om te winnen kan oplopen tot maximaal 33.614.

Inzetten kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 50 euro per draai en Yggdrasil Gaming heeft de maximale uitbetaling vastgesteld op ‬ 17.707x de inzet.

Als het lukt om drie keer achter elkaar te winnen dan stijgt de vermenigvuldiger met x1 en voor elke zevende achtereenvolgende winstcombinatie krijg je drie levens toegekend.

Het best uitbetalende symbool is de blauwe draak waarmee je bij vijf stuks 30x de inzet pakt. Maar let op, dit symbool valt alleen tijdens pops.

De overige symbolen met een hoge waarde bestaan uit zeven verschillende dieren waarmee je vanaf 1,2x de inzet tot 5x de inzet verdient als je vijf van dezelfde soort weet te landen.

Een lagere waarde verdien je met de kaartsymbolen A, K, Q, J , 10 en 9 waarmee je 0,5x tot 1x de inzet kunt verdienen.

Het wild symbool valt niet te missen en vervangt alle andere symbolen.

Het PopWins mechanisme

Het doel van dit spel is om zoveel mogelijk cascades aan winstcombinaties te draaien zodat het PopWins mechanisme wordt geactiveerd.

Zodra je een winstcombinatie maakt worden de rollen uitgebreid tot maximaal 7 rijen hoog. Zo ontstaan er meer ways to win en kun je ook andere features activeren.

De extra features zijn;

  • Win drie keer achter elkaar en ontvang 2 random wilds
  • Win zeven keer achter elkaar en verhoog de multiplier met +1
  • Lukt het om alle rollen met zeven rijen hoog te vergroten? Dan win je drie extra levens. De extra levens worden dan ingezet als je geen winstcombinatie maakt.

Wat is onze beoordeling van de Wild Pops Gokkast?

Vergeleken met het Splitz en Gigablox mechanisme van Lucky Neko Gigablox lijkt het PopWins systeem een stuk leuker.

Het spelen van Wild Pops zorgt voor spannende momenten en als het je lukt om het gehele speelveld zeven rijen groot te maken dan kun je dankzij drie extra levens even op adem komen.

In de basis begin je altijd met 486 ways to win en na elke pop loopt dat op tot maximaal 33.614 ways to win.

er is geen free spins bonusronde maar dankzij dit unieke speelmechanisme is dat ook niet nodig. Probeer Wild Pops hier gratis of maak een account aan bij een legale kansspelaanbieder met een vergunning van de KSA.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip