Wild Orient
3.0/5

Wild Orient


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Wild Orient

Microgaming heeft deze maand twee nieuwe slots voor je in petto waarvan wij eerst een spelomschrijving van het Oosterse video slot Wild Orient toevoegen. Het Wild Orient slot heeft veel weg van Dragon Dance want ook hier zijn er 243 manieren om te winnen en kun je gebruik maken van de re-spin functie waarbij je ook de rollen kunt vastzetten.

Dit thema is echter rustgevend en gebaseerd op de natuur met symbolen van apen, Bengaalse tijgers en natuurlijk de panda en binnen één draaibeurt kun je tot wel 60.00 munten winnen. Het theoretische uitkeringspercentage is vastgesteld op 96,52% gekoppeld aan een gemiddelde variantie.

Hoe werkt de Wild Orient gokkast?

Het speelveld is verdeeld over vijf rollen, drie rijen met 243 ways to win. Inzetten kan vanaf 25 eurocent tot maximaal 50 euro per spin. De symbolen op de rollen bevatten wilde dieren waarbij het olifant symbool het meeste waard (160x de inzet bij vijf dezelde) is en als wild telt.

De overige premium symbolen zijn de panda, tijger, aap en vogel, hiermee kun je , met een winnende combinatie van vijf dezelfde 20x tot 100x de inzet winnen. Zoals gebruikelijk hebben de kaartsymbolen A, K, Q, J en 10 de laagste waarde, deze zijn goed voor 4x tot 8x de inzet.

Koop re-spins voor extra kansen

De re-spins feature zien we vaker voorkomen bij Microgaming slots. Je kunt na elke draaibeurt een oneindig aantal re-spins kopen als je denkt hiermee een winnende combinatie aan te vullen. Let er wel op elke re-spin geld kost dus gebruik deze feature verstandig.

De Free Spins Bonus

De scatter zorgt voor free spins zodra je er minstens drie hebt en dit symbool kan op elke rol voorkomen. De free spins kunnen re-triggered worden waardoor je dus nog meer draaibeurten krijgt en alle winst wordt nog een drie keer vermenigvuldigt.

Het Wild Orient wildsymbool komt alleen voor op de 2e en 4e rol en kan voor extra winnende combinaties zorgen. Extra winsten kunnen vergaard worden door goed gebruik te maken van de re-spin opties. Behalve Wild Orient kun je via GokkastenStip.nl straks ook Sun Tide spelen, een videoslot met een ander spelverloop en gebaseerd op een fruitmachine.

Onze beoordeling van de Wild Orient slot

Wild Orient is zeker geen slechte gokkast van Microgaming maar wij hebben beter gezien. Het feit dat je re-spins onbeperkt kunt kopen is enerzijds leuk maar aan de andere kant kan het hiermee flink misgaan.

Een ander slot met een diervriendelijk thema van Microgaming is de gokkast Kitty Cabana met stacked wilds en een bonus feature.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip