Wild Moon
3.0/5

Wild Moon


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Wild Moon

Wild Moon jackpot is een gokkast van Stakelogic dat is gebaseerd op de Wild Moon gokkast van Reflex Gaming. Deze twee slotproviders hebben sinds 2019 de handen ineen geslagen waardoor oude gokkasten van Reflex Gaming uit de speelhal nu online te spelen zijn.

Vooral liefhebbers van oude fruitkasten zullen de online varianten kunnen waarderen en dankzij een gestroomlijnd ontwerp is het verschil met de echte gokkast nauwelijks merkbaar. De Wild Moon Jackpot is een Twin Player variant zodat je met één druk op de knop op twee fruitkasten tegelijk kunt spelen.

Andere multiplayer gokkasten van Stakelogic dat wij je kunnen aanbevelen zijn Sizzling Peppers en de Twin Joker gokkast. Het theoretische uitbetalingspercentage is 94,68% en de variantie is laag.

Werking van de Wild Moon Jackpot Gokkast

Zodra het speelveld van de Wild Moon Jackpot gokkast wordt geopend kun je bepalen of je met één of twee gokkasten tegelijk wilt spelen. Er zijn vier rollen, drie rijen met zeven actieve lijnen per gokkast.

wild moon slot

Inzetten kan vanaf 20 eurocent op een enkele speelautomaat tot maximaal 200 euro als je twee gokkasten tegelijk speelt. De uitbetalingen van symbolen staan  op de gokkast vermeld maar wij nemen hier alle symbolen nog even met je door. Winnende combinaties ontstaan als je drie dezelfde symbolen hebt, de staffel is als volgt:

  • Sinaasappels, kersen, pruimen en citroenen zijn goed voor 1x tot 5x de inzet
  • Druiven en meloenen zorgen voor 2x tot 10x de inzet
  • De gele klaver is goed voor 2x tot 20x de inzet
  • Het dubbele BAR symbool en de Zevens zorgen voor 10x tot 100x de inzet

Van elke set aan rollen komen er ook twee wilds op de tweede en derde rol voor. Nu vallen wilds regelmatig en dat maakt de Wild Moon gokkast ontzettend leuk om te spelen. De wild symbolen zijn ook voorzien van x2 en x3 vermenigvuldigers, landen er meer wilds tegelijkertijd? Dan kun je de wilds met elkaar vermenigvuldigen waardoor je een multiplier van maximaal 6x kunt pakken.

De maximale winst in het basisspel komt dus uit op 600x de inzet maar dan moet je wel drie BARs of Zevens draaien in combinatie met een x2 en x3 wild.

De progressieve jackpot

Er zijn behoorlijk wat gokkasten van Stakelogic gekoppeld aan de progressieve jackpot. Elke keer als een speler op een van deze speelautomaten speelt dan loopt de jackpot stand op. Je kunt maximaal €5.000 winnen en spelen met een hogere inzet vergroot je kans om de jackpot te winnen.

Andere slots die aan de mystery jackpot zijn gekoppeld zijn de Nudge Runner Jackpot en de Joker4Wild Jackpot. Het is een leuk extraatje maar je kunt van ons aannemen dat de wilds in het basisspel al voor voldoende spannende momenten zorgen.

Wat is onze beoordeling van de Wild Moon Gokkast?

Hoewel de RTP lager is dan wat wij als gemiddeld beschouwen ligt het een stuk hoger als wat je gewend bent van de gokhal. Stakelogic weet altijd de ouderwetse gokkasten levensecht op je scherm te laten verschijnen. Het beeld en geluid is uitstekend en via deze Twin Player versie kun je dus op twee fruitkasten tegelijk spelen. Lees hier meer over multiplayer gokkasten.

Wij kunnen je deze gokkast van harte aanbevelen! Wilde je vandaag nog voor geld gokken? Een online casino waar je vrijwel alle oude fruitkasten van Stakelogic kunt spelen is BetCity.

Pluspunten
  • Progressieve Jackpot
  • Extra winst door de multipliers
  • Twin Player zodat je op twee fruitkasten tegelijk kunt spelen
Minpunten
  • De RTP had een beetje opgeschroefd mogen worden
© Copyright 2023 Gokkasten Stip