Wild Hammer Megaways
4.0/5

Wild Hammer Megaways


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Wild Hammer Megaways

Met de gokkast Wild Hammer Megaways laat iSoftBet zien dat zij tot de top spelontwikkelaars behoren. Dit spel is op grafisch vlak uitstekend uitgevoerd en alle spelelementen zijn zeer gedetailleerd uitgewerkt. Het thema gaat ditmaal over de Noordse mythologie waarbij Thor en zijn hamer Mjolnir de hoofdrol spelen. Uiteraard zien we ook Odin, Freya, Loki en Fenrir als symbolen op de rollen. Tijdens het spelen houden twee standbeelden van Valkyries de wacht.

Er wordt gebruik gemaakt van het reguliere megaways spelmechanisme met cascades en oplopende multipliers tijdens gratis spins. Toch heeft iSoftBet nog een Wild Match feature weten toe te voegen waarover je straks meer kunt ontdekken. We kunnen wel alvast verklappen dat tijdens de feature bliksemschichten over de rollen worden afgevuurd.

Het theoretische uitbetalingspercentage is 95,78% en de volatiliteit is hoog. De RTP komt daarmee net onder het gemiddelde maar het is een vaste waarde. Online goksites kunnen dus geen lagere waarde toepassen. De maximale uitbetaling met een enkele draai is maar liefst 50.000x de inzet.

Werking van Wild Hammer Megaways

Het prachtig versierde speelveld bestaat uit zes rollen met twee tot zeven symbolen per rol waardoor er tot 117.749 megaways ontstaan. Aan de bovenkant is er nog een extra rol dat bestaat uit een enkele rij met vier symbolen. De top rol kan winstcombinaties aanvullen of de Wild Hammer Match feature activeren. Voor geld gokken kan vanaf €0,20 tot €20 per draai. Wat symbolen hebben we te maken met symbolen van speelkaarten die een lage waarde hebben. Zo levert een winnende combinatie met zes dezelfde speelkaarten een bedrag op van 0,5x tot 2x de inzet op.

wild hammer megaways gokkast

De premium symbolen bestaan uit Noorse goden waarbij het symbool van Odin het meeste waard is. Zes premium symbolen is goed voor 3x tot 25x de inzet. De hamer van Thor telt als wild en vervangt alle reguliere symbolen behalve het wild hammer bonus symbool.

Wild Match Feature

Als de top rol met een enkele rij twee dezelfde symbolen bevat dan wordt de Wild Hammer Match feature geactiveerd. Nu worden er bliksemschichten op de rollen afgevuurd waarbij alle symbolen van dezelfde soort wild worden. Tijdens het testen van dit spel kwam de Wild Hammer Match feature regelmatig voor. Het is een mooie manier om extra prijzen te winnen.

features

Gratis Spins Bonus

Met vier of meer bonus symbolen kun je aan de gratis spins bonus beginnen. Daar waar mogelijk kun je ook gebruik maken van de ‘Bonus Buy‘ optie gebruiken voor een bedrag van 75x de inzet. Je kunt nu zelf bepalen welke bonusronde je wilt spelen. Je kunt één van de volgende opties selecteren;

  • 10 gratis spins met een oplopende multiplier die begint bij x1
  • 8 spins met een oplopende multiplier die begint bij x3
  • 5 gratis spins met een oplopende multiplier die begint bij x5
  • Mysterie bonus: met deze optie krijg je een verrassing voorgeschoteld. Het kan zomaar voorkomen dat je nu 10 gratis spins met een x5 vermenigvuldiger pakt maar met een beetje pech pak je 5 spins met een x1 multiplier.
features

Tijdens het bonusspel is er dus een oplopende vermenigvuldiger actief. Na elke winnende cascade wordt de vermenigvuldiger met +1 verhoogt. De multiplier wordt niet tussendoor gereset waardoor je tijdens de laatste paar draaibeurten torenhoge prijzen kunt winnen.

Wat is onze beoordeling van de Wild Hammer Megaways Slot?

Hoewel het thema met Noorse goden vaak voorkomt heeft iSoftBet van Wild Hammer Megaways een waanzinnig mooie gokkast weten te maken. Wat ons betreft ziet dit spel er zelfs beter uit dan NetEnt’s Asgardian Stones slot. De Wild Match feature valt regelmatig waardoor je tijdens het basisspel al mooie prijzen kunt pakken.

Echt leuk wordt het als je de gratis spins bonus weet te bereiken. De mysterie bonus is de moeite waard maar bedenk wel dat je hiermee ook minder spins gekoppeld aan een lage vermenigvuldiger kunt winnen. Hoewel de RTP iets lager uitpakt kun je wel mooi tot maximaal 50.000x de inzet winnen.

Als je een liefhebber bent van thema’s gebaseerd op de Noordse mythologie dan kunnen wij je het spel Tales of Asgard: Loki’s Fortune van Play ‘N Go aanbevelen. Geniet eerst maar eens van dit gratis demospel! Voor geld spelen kan naderhand bij een legale online goksite zoals Kansino.

Pluspunten
  • Wild Match feature tijdens het basisspel
  • Schitterend uitgevoerde thema qua beeld en geluid
  • Je kunt zelf de bonusronde selecteren
  • Maak kans op 50.000x de inzet
Minpunten
  • De RTP had net dat beetje hoger mogen zijn
© Copyright 2023 Gokkasten Stip