Wild Flower
5.0/5

Wild Flower


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Wild Flower

Wild Flower is een online gokkast dat in april 2021 is uitgebracht door Big Time Gaming. Dit keer moeten we het doen met een traditionele slot dat in de basis een beetje lijkt op de gokkasten Danger High Voltage en Lil’ Devel. Geen Megaways, Megaclusers of Megaquads maar een standaard 4.096 ways to win. Helemaal standaard is dit spel niet want je kunt maximaal 114.000x de inzet winnen!

Niet alleen de hoge uitbetaling maakt Wild Flower bijzonder want er zijn twee bonusronde features waarvan er zelfs mega varianten zijn. Zo kun je genieten van Multiplier Ladder en Sticky Wild free spins. Tijdens het basisspel kun je profiteren van twee verschillende Full Reel Wilds die beiden aan een vermenigvuldiger zijn gekoppeld.

Het theoretische uitkeringspercentage is 96,52% en de volatiliteit is extreem hoog. Het is dus verstandig om dit met lagere inzetten te spelen want voordat je het weet verspeel je binnen no time jouw speelbudget.

Werking van de Wild Flower Gokkast

Het speelveld van Wild Flower bestaat uit zes rollen, vier rijen met 4096 manieren om te winnen. Inzetten kan vanaf €0,20 tot maximaal €20 per spin. Dit spel maakt gebruik van het adjacent reels spelmechanisme. Winstcombinaties ontstaan als je drie dezelfde symbolen van links naar rechts draait. De symbolen hoeven dus niet op een lijn te liggen, als ze elkaar aangrenzen pak je al een winnende combinatie.

wild flower gokkast

De kaartsymbolen hebben de laagste waarde, draai er hier zes van dezelfde soort van voor een bedrag van 0,5x tot 1,2x de inzet. Premium symbolen bestaan uit een pentagram, een wolf afdruk, een volwassen versie van roodkapje en een wolf. Met zes dezelfde premium symbolen pak je 1,5x tot 10x de inzet.

Er zijn twee soorten wilds, de Ice Wilds en Flower Wilds. De wild symbolen nemen allebei een gehele rol in beslag en komen alleen voor op de middelste vier rollen. Het enigste verschil is dat de Flower Wilds voorzien zijn van een x8 vermenigvuldiger. Als je dus een winstcombinatie pakt met een Flower Wilds dan wordt de x8 multiplier actief.

Twee verschillende Gratis Spins Bonusrondes

Er zijn twee soorten scatters en als je drie reguliere scatters (gele maan) weet te landen dan krijg je de keuze uit de volgende twee opties;

Ladder Wild gratis spins: Dit is de Heart Beats Faster feature. Je ontvangt nu 12 free spins en tijdens elke draai maak je kans op een willekeurige multiplier van x10 tot maximaal x80. Als je tijdens de bonus drie of meer scatters draait dan pak je nogmaals 12 spins.

Sticky Wild gratis spins: Dit is de The Most Beautiful Thing feature. Je ontvangt met deze bonus 7 gratis spins en één van de kaartsymbolen telt nu als sticky wild. Als dit symbool op de rollen 2 tot 5 landt dan blijft dit symbool op de rol plakken . Als je een rol met wilds weet te vullen pak je drie extra spins.

enhanced bonusronde

Als je de bonusronde weet te bereiken met een rode maan scatter op de zesde rol dan worden de twee besproken features flink uitgebreid. Je krijgt de keuze uit de volgende twee mega versies;

  • My Heart Beats Faster: Zodra een wild deel uit maakt van een winnende combinatie dan wordt de hoogte van de vermenigvuldiger opgeschroefd. Uiteindelijk kun je een multiplier van maximaal 800x per wild bereiken. Als je de maximale multiplier weet te pakken dan blijft het wild voor de rest van de feature staan. Er zijn in totaal 12 wilds dus tel uit je winst.
  • The Most Beautiful Thing: Als je een wild symbool achter een bestaande wild weet te landen dan wordt de multiplier met +1 verhoogd. Dit kan maximaal drie keer voorvallen zodat je uiteindelijk een x3 multiplier hebt. Als je deze feature maximaal weet te benutten dan heb je op de middelste vier rollen per rol x12 multipliers.

Wat is onze beoordeling van de Wild Flowers Gokkast?

Wild Flower is een van de betere online gokkasten van 2021. Op visueel vlak is dit spel niet bijzonder maar de winstpotentie is enorm. Het is wel belangrijk dat je goed oplet want de variantie is extreem en dan kan het hard gaan. Tijdens het basisspel kun je al 45.000x de inzet winnen en tijdens de bonusrondes loopt dat zelfs op naar 114.000x de inzet.

De twee wilds in de basis zorgen al voor de nodige spanning maar het word pas echt leuk als je de gratis spins bonus bereikt. Andere slots die wij je kunnen aanbevelen zijn Toro 7’s van Elk Studio’s en Book of Duat van Quickspin.

Pluspunten
  • Twee verschillende wilds die een gehele rol in beslag nemen en waarvan één een x8 multiplier heeft
  • Selecteer twee verschillende bonus features
  • Ontgrendel Mega varianten van de bonussen
  • Win tot maximaal 114.000x de inzet
Minpunten
  • Extreem hoge variantie, let dus op dat je niet te hoog inzet
© Copyright 2023 Gokkasten Stip