Wild Catch
4.0/5

Wild Catch


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Wild Catch

De nieuwe Wild Catch gokkast van Microgaming is al sinds juli 2019 te spelen en is de opvolger van de oude Wild Catch slot uit 2015. Dit spel biedt zowel recreatievissers als sportvissers de kans om een grote vis aan de haak te slaan. Wild Catch is in opdracht van Microgaming geproduceerd door Stormcraft Studios en op visueel vlak is het puur genieten geblazen.

Met dit spel kun je een dagje rustgevend genieten van de natuur terwijl je kans maakt op een van de jackpots of de hoofdprijs van 9.000x de inzet dat je met de free spins bonus kunt verdienen.

Stormcraft Studios ontwikkeld wel vaker opvolgers van Microgaming slots, zo hebben zij het vervolg van agent Jane Blonde en de opvolger van Jungle Jim Eldorado ontwikkeld.

Het theoretische uitkeringspercentage is met 96,3% net boven het gemiddelde en de variantie is lekker hoog.

Hoe werkt de Wild Catch Gokkast?

Het speelveld is ontworpen aan een wilde rivier in de open natuur en heeft vijf rollen, vijf rijen en vijftig vaste lijnen. Voor geld spelen kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 20 euro per draai.

wild catch slot

Wild Catch is voorzien van het Rolling Reels mechanisme dat vergelijkbaar is met NetEnt’s Avalanche systeem waarbij symbolen van winnende combinaties verdwijnen om plaats te maken voor nieuwe symbolen zodat er cascades aan winstcombinaties kunnen ontstaan.

De premium symbolen bestaan uit de man en vrouw die poseren met hun visvangst, het koppel die aan het vissen zijn en de vliegvisser. Zodra je vijf dezelfde premium symbolen draait win je een bedrag van 3x tot maximaal 10x de inzet.

Het symbool van de man dier zijn hengel  uitwerpt, het vis gereedschap, de vis molen en het imitatie aas hebben een lagere waarde waarmee je bij vijf stuks een bedrag van 1x tot 2,5x de inzet pakt.

Het wild symbool is het Wild Catch logo en komt als super stack voor op de rollen 2, 3 en 4 waardoor een complete rol met wilds gevuld kan worden en vervangt alle andere symbolen behalve de scatter.

informatie

Splashing wild Feature

De splashing wild feature komt alleen tijdens het basisspel voor en valt geheel willekeurig. Zodra deze feature actief wordt dan heb je gegarandeerd een winnende combinatie te pakken. De splashing wild vult een combinatie aan met een rol dat compleet wild wordt als dit tot een winnende combinatie leidt.

Het wild blijft vervolgens plakken zodat je ook via cascades meer kans maakt op een winstcombinatie.

De gratis spins bonus

Drie of meer scatters (gouden vis) levert een geldprijs van 5x de inzet bij drie scatters, 25x de inzet bij vier en 250x de inzet als je vijf scatters weet te landen. de free spins bonus op. Bovendien kun je nu ook de free spins bonusronde spelen.

Tijdens de gratis spins bonus is de multiplier trail actief, een feature dat ook bij het Jungle Jim slot gebruikt wordt waarbij een oplopende vermenigvuldiger wordt toegepast waarmee na elke winnende combinatie de vermenigvuldiger oploopt.

Je krijgt een eerst keuzemenu uit drie visplekken te zien met unieke features maar gedurende de eerste vijf spins is alleen de Crystal Lake ontgrendeld.

Het keuzemenu is als volgt;

  • Crystal Lake: Je ontvangt 15 lage variantie gratis spins met een Multiplier Trail van 1x, 2x, 3x, 4x, 5x en 10x.
  • Emerald Creek: Na vijf free spins ontgrendel je de Emrald Creek waarmee je 10 gratis spins met een medium variantie krijgt met een Mutliplier Trail van 3,x 4x, 5x, 10x en 15x.
  • Golden Rapids: Na tien free spins ontgrendel je vervolgens de Golden Rapids waar je kunt profiteren van 5 spins met een hoge variantie en een Multiplier Trail van 5x, 10x, 15x en 25x.

De Wild Stacks feature is ook actief en die zorgt ervoor dat na elke draaibeurt het aantal wilds dat kan landen oploopt. En hoe hoger de variantie des te sneller de Wild Stacks oplopen.

Als je optimaal geluk hebt kun je tijdens de gratis spins een bedrag van 9.000x de inzet winnen.

Drie te winnen Jackpots

Er is nog meer want het aantal wilds wordt opgespaard waardoor je kans maakt op een van de drie vaste jackpots. Deze jackpots zijn dus niet progressief maar hebben een vaste waarde.

Het gaat om de volgende jackpot prijzen;

  • Bronze: Een prijs van 10x de inzet
  • Silver: Een prijs van 100x de inzet
  • Wild: Een prijs van 2.000x de inzet

Wat vinden wij van de Wild Catch Slot?

Stormcraft Studios heeft het thema van Wild Catch perfect uitgevoerd, zo zijn er voldoende features inbegrepen en ziet het spel er op grafisch vlak goed uit. Natuurlijk kun je zoals bij elke video slot achter het net vissen maar met een beetje geduld bereik je de free spins bonus en dan wordt dit spel echt leuk.

Speel je liever een gokkast gebaseerd op Japanse koikarpers met progressieve jackpots dan kunnen wij Imperial Riches aanbevelen. Je kunt hier geheel vrijblijvend het gratis Wild Catch demospel uitproberen.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip