Wicked Circus
4.0/5

Wicked Circus


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Wicked Circus

The tree of life oftewel Yggdrasil heeft een nieuwe slot dat in de Jokerizer reeks van slots past. In de circustent van Wicked Circus valt er een hoop geld te verdienen en vooral tijdens de Jokerizer modus!

Gelukkig kun je hier een voorproefje beleven tijdens het gratis spelen op GokkastenStip.nl  maar voor geld spelen kan natuurlijk ook en dan is het verstandig om bij een gelegaliseerd online casino een nieuw account aan te maken.

De Nar speelt een belangrijke rol zoals je waarschijnlijk al weet van de Jokerizer gokkast, een van de eerste gokkasten met de Nar als hoofdrolspeler. Gokkasten met een joker als hoofdrolspeler zijn er in overvloed. Een paar goede voorbeelden zijn de Mystery Joker 6000 van Play ‘N Go en NetEnt’s Mega Joker gokkast.

De Jokerizer modus wordt namelijk gestart zodra je een winnende combinatie hebt zodat jouw kans op winst flink verhoogt wordt. Drie jokers zorgen voor een mystery win dat tot wel 6.000 munten kan oplopen!

Hoe werkt de Wicked Circus Gokkast?

Het basisspel van Wicked Circus lijkt erg veel op dat van de Jokerizer en het slot The Dark Joker Rizes alleen is dit spel van een andere achtergrond voorzien en ziet de Nar er iets anders uit. Vrij uniek is dat je de jokers kunt vasthouden zodat de winst tijdens een mystery prijs flink oploopt.

Er zijn tien lijnen die standaard actief zijn waarbij 5 lijnen een winnende combinatie opleveren van links naar rechts en vijf lijnen winnende combinaties geven van rechts naar links.

Het theoretische uitbetalingspercentage bedraagt maar liefst 96,5% tijdens de Jokerizer modus tot slechts 75% in de basis. Inzetten kan vanaf 10 eurocent tot maximaal 20 euro per draaibeurt.

Mystery Wins Verdienen

De joker van Wicked Circus telt als mystery symbool en drie of meer hiervan leveren een mystery prijs op.

De staffel is als volgt;

  • 3 jokers – 50x tot 100x de inzet
  • 4 jokers – 80x tot 300x de inzet
  • 5 jokers – 200x tot 6000x de inzet

Ons advies is om dit spel altijd in de Jokerizer modus te spelen zodat je de hoogste uitbetalingen voor lijnwinst ontvangt!

Wat vinden wij van deze Gokkast?

Als je een liefhebber bent van gokkasten waar je een beetje lef voor nodig hebt zodra je voor echt geld speelt dan is Wicked Circus een vette aanrader. Je kunt leuk in de prijzen vallen dankzij de Jokerizer Modus en de Hold functie.

Zoals wellicht bekend kun je dit spel ook via een tablet of smartphone spelen want de software is gebaseerd op iSense2.0 dat via vrijwel elk mobiel toestel te spelen is. Bekijk anders vooraf de bijbehorende youtube video of speel direct gratis.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip