Who wants to be a Millionaire
5.0/5

Who wants to be a Millionaire


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Who wants to be a Millionaire

Who wants to be a Millionaire is een Megaways gokkast van Big Time Gaming waarmee je op 117.649 verschillende manieren een winnende combinatie kunt onthullen. Dit videoslot heeft een uitbetalingspercentage van 96.24% en de variantie is zeer hoog.

Het thema is gebaseerd op de populaire tv show “Who Wants to be a Millionaire”, in Nederland bekend als “Weekend Miljonairs”! Net als bij de show op televisie kun je bij dit slot ook hulplijnen gebruiken. Inzetten kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 10 euro per spin!

De basis van de Who Wants to be a Millionaire gokkast

Big Time Gaming weet altijd weer leuke online gokkasten te produceren en dat is met ‘Who Wants to be a Millionaire’ wederom goed gelukt. Het bonusspel is fenomenaal maar daar kun je straks meer over lezen. Dit slot bestaat uit 6 rollen die na elke draai van hoogte veranderen en daaronder is er een rol met een vaste rij en vier symbolen. Iedere draaibeurt is uniek en je kunt dus op 117.649 manieren combinaties draaien.

Na een winnende combinatie verdwijnen alle winnende symbolen en krijg je nieuwe symbolen te zien. Zodoende maak je na elke reactie weer kans op een nieuwe combinatie aan win symbolen.

Gratis spins bonusspel

Zodra je drie scatters met het millionaire logo ontvangt gaat de gratis bonus spins ronde van start. Je neemt plaats in de kandidatenstoel en door een correct antwoord op te geven kun je tot wel 50 free spins verdienen! In totaal krijg je 12 vragen met een multiple choice antwoord van A, B, C en D. Standaard ontvang je 8 free spins en e dient minstens 1 vraag goed te beantwoorden om extra free spins te krijgen maar bij een foutief antwoord lig je eruit en ontvang je 0 spins.

Tijdens elke vraag jeb je de keuze uit drie hulplijnen;

  1. Je kunt het publiek vragen
  2. Maak gebruik van de 50/50 optie waarmee twee foute antwoorden worden verwijderd
  3. De bel een vriend optie

Je kunt zelf bepalen of je stopt of doorgaat voor de 50 draaibeurten. Echt spannend wordt het zodra het aantal draaibeurten is bepaald want dan gaan de draaibeurten van start.

Is “Who Wants to be a Millionaire” een goede gokkast?

Dit is zeker een gokkast om te spelen want Who Wants to be a Millionaire is een top 10 waardige gokkast. Het aspect van de televisie show is een fantastische toevoeging en met het Megaways systeem val je altijd wel in de prijzen.

Big Time Gaming heeft ondertussen een geweldige reputatie opgebouwd en staat bekend van slots zoals Dragon Born, Bonanza, White Rabbit en Temple Quest.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip