White King
2.0/5

White King


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » White King

White King is een nieuwe video gokkast van Playtech en het thema betreft dit keer de witte leeuwen uit Zuid Afrika.

Playtech heeft dit spel prachtig ontworpen en zowel de grafische aspecten als het bijpassend deuntje zorgen ervoor dat het heel relaxed is om White King te spelen.

Waarschijnlijk komt dat door het ontspannend achtergronddeuntje maar de natuurrijke omgeving helpt ook een handje. Het spel is voorzien van een paar leuke opties zoals het versneld laten draaien van de rollen via de Turbo Play knop of het eenvoudig instellen van automatische draaibeurten.

Een nadeel van White King is de bar slechte RTP van 90,05% maar de variantie is wel lekker hoog.

White King speluitleg

De White King videoslot heeft vijf rollen , vier rijen en veertig te activeren lijnen.

Het instellen van de lijnen kan met de schijfknop dat je zowel rechts als links ziet in dit spel, een vrij innovatieve manier om het aantal lijnen mee in te stellen.

De muntwaarde kan per lijn ingesteld worden vanaf  eurocent tot maximaal 5 euro waardoor je bij een maximale inzet met 200 euro per draaibeurt kunt spelen.

Het symbool van de witte leeuw en vervangt alle symbolen behalve de scatter. Tevens wordt de lijninzet vermenigvuldigt afhankelijk van hoeveel wildsymbolen je krijgt.

Majestic Night Free Spins

Via de scatter kun je zogenaamde Majestic Night free games winnen. De scatter komt alleen voor op de rollen 2, 3 en 4 en je ontvangt vijf gratis speelrondes.

Tijdens de gratis speelrondes kunnen er stacked wilds voorkomen dankzij het White King symbool. Verder is er weinig actie en is de bonusronde voordat je het weet voorbij.

Wat vinden wij van de White King Gokkast?

Het thema is prima uitgevoerd en grafisch is dit spel ook een plaatje om te zien. Jammer is het feit dat het uitbetalingspercentage ontzettend laag is waardoor wij geneigd zijn om je door te verwijzen naar een andere Playtech slot met een veel hogere RTP.

Probeer anders eens Giant Grizzly, een slot met twee wild features, een free spins bonus en een RTP van 96.19%. Of speel de White King slotmachine gratis of voor geld bij een legale goksite met een licentie van de kansspelautoriteit.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip