Vikings Unleashed Megaways
4.0/5

Vikings Unleashed Megaways


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Vikings Unleashed Megaways

De Vikings Unleashed Megaways gokkast is al eind 2018 door Blueprint Gaming uitgebracht. Het Vikingthema is met een cartoonesk opzet leuk uitgevoerd. Je vaart af op een Vikingschip waarbij het zeeschuim langs de boeg opspat. Qua spelverloop lijkt dit spel veel op Big time Gaming’s Extra Chilli gokkast. De maximale winstpotentie is enorm en zoals alle slots van Blueprint Gaming zijn er een paar leuke features toegevoegd.

Vikings Unleashed maakt gebruik van het megaways spelmechanisme waarmee je tot maximaal 117.649 manieren kunt winnen. Tijdens het basisspel kun je met behulp van een mysterie symbool eenvoudig winnende combinaties draaien. De gratis spins bonus is leuk uitgevoerd en heeft een oplopende multiplier. Spelers kunnen vooraf de gamble feature gebruiken om het aantal spins en de vermenigvuldiger te verhogen.

De RTP is met 96,5% bovengemiddeld en de variantie is hoog. De maximale winst met een enkele sessie is 50.000x de inzet tot maximaal €250.000.

Werking van de Vikings Unleashed Megaways Gokkast

Vikings Unleashed heeft een standaard megaways opzet. Er zijn 6 rollen met 2 tot 7 symbolen per rol. Er is ook nog een top rol met een enkele rij en vier symbolen. Voor geld spelen kan al vanaf €0,20 tot maximaal €10 per draai.

Een combinatie dat winst oplevert wordt gevormd door minstens drie dezelfde symbolen van links naar rechts te landen. Voor het best uitbetalende symbool geldt een uitzondering want hier heb je er slechts twee van nodig.

Speelkaarten hebben de laagste waarde, hiermee pak je bij zes stuks van dezelfde soort 0,8x tot 1,75x de inzet. Een tovenaar, Vikingvrouw, een Viking met een rode baard en met een harpoen tellen als premiums. Hiermee pak je 2x tot maximaal 50x de inzet voor zes van dezelfde soort. Er is ook nog een mysteriesymbool in de vorm van een hamer. Als je meerdere mysteriesymbolen draait veranderen ze in hetzelfde uitbetalende symbool.

Wild symbolen en scatters komen alleen op de top rol voor. Hiermee kun je sneller winstcombinaties vormen of de gratis spins bonus bereiken.

Gratis spins bonus

De gratis spins bonus van Vikings Unleashed is bereikbaar door minstens vier scatters te landen. Je ontvangt dan 12 gratis spins en elke extra scatter zorgt voor 5 extra spins. Tijdens de bonusronde is er een wintst vermenigvuldiger actief dat met x1 start en na elke winnende cascade met +1 wordt verhoogt. Je kunt ook extra spins verdienen door drie of vier scatters op de top rol te draaien.

Voordat de bonusronde van start gaat kun je optioneel het gamble spel spelen. De winkans voor spelers is hoog met de gok optie maar houdt er wel rekening mee dat als je verliest je de bonusronde verspeelt. Tijdens de gok feature kun je gokken op zowel het aantal spins als de hoogte van de multiplier. Je kunt uiteindelijk maximaal 27 spins en een multiplier van x10 verdienen.

De bonusronde kopen

Waar mogelijk kun je de bonusronde kopen. Helaas heeft het demospel dat wij hebben toegevoegd deze optie niet dus omschrijven wij hier in het kort hoe het werkt en wat dat kost. Zodra je de bonusronde koopt krijg je vier opties voorgeschoteld;

  • 5 gratis spins voor 25x de inzet met een RTP van 96,75%
  • 8 spins kost een bedrag van 50x de inzet met een uitbetalingspercentage van 96,89%
  • 10 gratis spins voor 75x de inzet met een RTP van 96,90%
  • 12 spins voor 100x de inzet met een RTP van 96,91%

Wat is onze beoordeling van de Vikings Unleashed gokkast?

Vikings Unleashed Megaways is een vrij standaard megaways slot dat zeker het uitproberen waard is. De gok feature tijdens de bonusronde en het extra mysteriesymbool tijdens het basisspel zorgen voor dat beetje extra. De maximale winstpotentie van 50.000x de inzet is natuurlijk ook niet verkeerd. De graphics zijn prima maar dat zijn we inmiddels wel gewend van Blueprint Gaming.

Je kunt dit spel hier gratis uitproberen of waag een gokje voor geld bij Bet365. Andere slots met een Vikingthema die wij je kunnen aanbevelen zijn Vikings go to Valhalla van Yggdrasil en Thunderstruck 2 van Microgaming.

Pluspunten
  • Leuke bonus features zoals een knock out bonus
  • Spannende free spins bonus met een x2 vermenigvuldiger
  • Het woordje ROCKY draaien levert 5x de inzet op
Minpunten
  • Leuke bonus features zoals een knock out bonus
  • Spannende free spins bonus met een x2 vermenigvuldiger
  • Het woordje ROCKY draaien levert 5x de inzet op
© Copyright 2023 Gokkasten Stip