Vikings go to Valhalla
5.0/5

Vikings go to Valhalla


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Vikings go to Valhalla

Yggdrasil heeft een hele reeks aan gokkasten met een Vikingen thema uitgebracht. Zo hebben we al de slots Vikings Go Wild, To Hell en Go Berserk kunnen spelen. Nu gaan ze dus naar Walhalla om de strijd aan te gaan met de Jǫrmungandr (Midgaardslang), het grootste en gevaarlijkste monster uit de Noordse mythologie. De graphics en geluiden van Vikings go to Valhalla zijn verbijsterend goed waardoor je helemaal in de sfeer van de Vikingen terecht komt. Ga jij samen met deze vechtlustige helden de strijd aan om achteraf een rijkelijke beloning in ontvangst te nemen?

Zoals we al gewend zijn van Yggdrasil gokkasten is ook dit spel voorzien van unieke features. Zo zijn er Viking Battles, Rage Meters en Beserk Respins. De bonusronde is bijzonder spannend want aan het einde van het bonusspel krijg je een draai aan het Ragnarok wiel waarmee je een extra bonusspel kunt spelen. Er zijn ook nog schatkisten die tijdens het basisspel en de bonusrondes extra prijzen opleveren. Kortom, een hele reeks aan extraatjes. Je kunt hierboven direct het gratis demospel uitproberen of lees snel verder om alle mogelijkheden te ontdekken.

De RTP is op de kop af 96% en de variantie is hoog. De maximale winst dat je met een enkele draai kunt pakken is 23.210x de inzet.

Werking van de Vikings go to Valhalla Gokkast

Vikings go to Valhalla heeft vijf rollen, vier rijen met 25 vaste lijnen. Inzetten kan vanaf €0,25 tot maximaal €50 per draai. Qat symbolen aangaat leveren vier verschillende munten het minste op. Draai er hier vijf van dezelfde soort van voor een uitbetaling van 1,4x tot 2x de inzet.

De vier Vikingen die je bovendien ook onderaan het speelveld ziet tellen als premiums. Als je er hier vijf van weet te landen pak je een bedrag van 6x tot 10x de inzet. Er is ook nog een wild symbool dat alle uitbetalende symbolen kan vervangen om een winstcombinatie te vormen.

Tijdens het basisspel kun je ook nog respins verdienen en daar kun je hieronder meer over lezen. Op de laatste rol kan ook het symbool van een schatkist landen. Als je dit symbool krijgt ontvang je een uitbetaling van 2x tot 500x de inzet of 7 tot 21 gratis spins.

Rage Collection en Berserk Respins

De Vikingen onderaan het speelveld van Vikings go to Valhalla zijn voorzien van een rage meter. Door de rage meter te vullen kan je berserk respins verdienen. De rage meter wordt gevuld zodra je een winnende combinatie met een van de Vikingen maakt. Een winstcombinatie met drie, vier of vijf dezelfde Viking symbolen zorgt ervoor dat de meter met 1, 2 of 3 punten gevuld wordt. Zodra een rage meter 16 punten heeft gaat de berserk respins feature van start. Wanneer je dit spel opstart heeft elke rage meter 8 punten.

berserk respins

Tijdens Berserk Respins gaan alle Vikingen de strijd aan met Jǫrmungandr. Als de Viking het gevecht wint wordt het een sticky wild en wordt tijdens het restant van de feature vastgehouden. De Viking waarmee je de feature hebt ontgrendeld is Berserk en wint altijd het gevecht. De respins blijven doorgaan totdat er geen gevecht meer wordt gewonnen of totdat je het hele speelveld met wilds hebt gevuld.

Gratis Spins Bonus

Zodra je 3 of meer scatters weet te landen gaat de Vikings go to Valhalla bonusronde van start. Je ontvangt nu 7, 14 of 21 spins afhankelijk van het aantal scatters dat je hebt gedraaid. Voordat je de gratis spins bonus speelt wordt er eerst een aparte set aan rollen gedraaid om te bepalen welke van de vier bonus features je krijgt. Met een beetje geluk pak je vier bonussen. Het gaat om de volgende bonus features;

 • Een van de Vikingen is Berserk en wint altijd de strijd met Jǫrmungandr.
 • Je ontvangt 1 tot 2 extra spins.
 • Een sticky wild wordt toegekend.
 • Er worden extra schatkisten aan de laatste rol toegevoegd.
ragnarok wiel

Ragnarok Wheel

Aan het einde van de free spins bonus krijg je nog een draai aan het Ragnarok Wheel. Dit wiel heeft gouden en zwarte segmenten en het is de bedoeling om op alle gouden segmenten uit te komen zodat je de binnenkant van het wiel bereikt. Als je op een zwart segment uitkomt dan wordt deze voor de volgende keer dat je de bonus bereikt in goud veranderd.

Ragnorok Free Spins

Zodra je deze bonus bereikt ontvang je 7 gratis spins. Nu zijn alle Vikingen Berserk en gaan ze elke draai de strijd aan met Jǫrmungandr. Doordat ze berserk zijn winnen ze elke strijd en veranderen ze in sticky wilds.

Schatkisten

De schatkisten van het basisspel hebben we al besproken. Hieronder de winst als je ze tijdens gratis spins of Ragnarok spins weet te landen.

 • Schatkisten tijdens gratis spins: hiermee kun je een inzet van 2x tot 500x, gratis spins, een willekeurige rol gevuld met wilds of een wild symbool winnen.
 • Schatkisten tijdens Ragnarok spins: dit kan een van de volgende features opleveren, een uitbetaling van 2x tot 500x de inzet, gratis spins of een verhoging van de multiplier met +1.

De bonusronde kopen

Waar mogelijk kun je ook een van de bonusrondes van Vikings go to Valhalla kopen. Voor 7x de inzet krijg je een draai aan het Ragnorok wiel, voor 80x de inzet kun je de gratis spins bonusronde kopen en voor 330x de inzet kun je de Ragnorok free spins bonus kopen. Aan het einde van gratis spins of Ragnarok free spins krijg je ook nog een draai aan het Ragnarok wiel.

Wat vinden wij van de Vikings go to Valhalla slot?

Wat online gokkasten met een Vikingthema aangaat behoort Vikings go to Valhalla tot een van de beste slots. Het kunnen opsparen van rage meters tijdens het basisspel kan voor Berserk respins zorgen waarbij een van de Vikingen als sticky wild geldt. De bonusrondes zijn goed uitgevoerd en aan het einde van elk bonusspel krijg je alsnog een draai aan het Ragnarok Wiel.

Op visueel vlak valt er echt niets aan te merken. De gokkast is prachtig ontworpen met sprankelende symbolen en de Midgaardslang op de achtergrond. Als je het thema over Vikingen je aanspreekt is het ook de moeite waard om Vikings van NetEnt te spelen. Vikings go to Valhalla is vanaf 28 maart 2022 te spelen bij legale online goksites zoals Bet365. Geniet hier eerst vrijblijvend van het demospel!

Pluspunten
 • Rage meters en Berserk mode tijdens het basisspel en de bonusrondes
 • Gratis spins bonusronde met vier extra features
 • Ragnarok free spins met een oplopende multiplier
 • Aan het einde van de bonusrondes een draai aan het Ragnorok wiel
 • Winstpotentie van 23.210x de inzet
Minpunten
 • Er zijn geen minpunten te bespeuren
© Copyright 2023 Gokkasten Stip