Viking Voyage
3.0/5

Viking Voyage


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Viking Voyage

Viking Voyage van Betsoft Gaming is een gokkast met een Noors thema gebaseerd op de tocht der Vikingen. Deze video gokkast heeft een redelijke uitbetalingspercentage van 96,12% en de variantie is gemiddeld. Het thema van Vikingen is populair en dat komt mede door de hit series Game of Thrones en Vikings.

Wij hebben verschillende gratis slots met dit thema zoals de jackpot gokkast Hall of Gods, Williams Interactive’s Viking Vanguard, Betsoft’s Viking Age en Dragons Myth van Rabcat Gaming.

Betsoft’s Viking Voyage is voorzien van 5 rollen met drie rijen en 10 lijnen. Grafisch ziet het er allemaal top uit en er zijn een paar leuke bonussen toegevoegd. Inzetten kan vanaf 10 eurocent tot maximaal 10 euro per spin waardoor dit een leuke gokkast is voor spelers met een klein budget.

Hoe werkt Viking Voyage van Betsoft?

Dit spel heeft een vast aantal winlijnen dus zelfstandig het aantal lijnen instellen is niet mogelijk. De symbolen met de beste uitbetaling zijn de vikingen waarmee je zodra je speelt met een maximale inzet en een combinatie van vijf weet te draaien vanaf 400x tot maximaal 1000x de lijninzet kunt winnen.

De symbolen met een gemiddelde waarde zijn die van een gouden beker, helm en bijl waarmee je met een combinatie van vijf vanaf 40x tot 200x de inzet kunt winnen. De kaartsymbolen zijn standaard en hiermee kun je met een combinatie van vijf 20x tot 30x de lijnzinzet winnen.

Wil je na lijnwinst een extra gokje wagen? Dat kan met de kop of munt feature (Double Up). Leg jouw lot in de handen van Odin en probeer na elke winnende combinatie de winst te verdubbelen!

Wild Re-Spins en het Bonusspel

De Wild Viking Warrior King is het wild symbool dat ook stacked (uitgeklapt) kan voorkomen waardoor een complete rol wild wordt en je een re-spin verdient. Dit wild vervangt alle andere symbolen en waar het bij andere slots meestal niet de scatter vervangt doet dat het hier wel.

Dan is er de Long Boat bonus dat je kunt verdienen door het symbool van een Vikingschip op de eerste en vijfde rol te draaien maar je kunt de bonus ook kopen dat 70x het bedraag waarmee je inzet kost. Behoorlijk prijzig maar houd er rekening mee dat alle winsten tijdens het bonusspel aan een 3x vermenigvuldiger zijn gekoppeld.

Met alle winstcombinaties verdien je dus 3x het bedrag vergeleken met het basisspel!

Wat is onze conclusie?

Betsoft laat met Viking Voyage zien dat het een volwassen spelontwikkelaar is geworden. In het verleden ontwikkelde dit softwarebedrijf voornamelijk 3D slots en ondanks dat Viking Voyage er gelikt uitziet ontbreekt het een beetje aan toeters en bellen vergeleken met het slots 3d model. Toch is Viking Voyage een gokje waard vanwege het feit dat je de bonusronde kunt kopen en het wild symbool dat over de rollen uit kan klappen.

Voor geld spelen kan prima bij een legaal online casino waar je andere klassieke en moderne fruit slots kunt spelen. Je kunt natuurlijk ook hier op GokkastenStip lekker gratis spelen.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip