Victorious
4.0/5

Victorious


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Victorious

Herleef het oud Rome, een wereldrijk waarbij Rome centraal stond. Victorious is een prachtig nieuw video slot van NetEnt die ook video slots als Robin Hood en Frankenstein opnamen in hun spelassortiment. Met casino slot Victorious zijn er maar liefst 243 manieren om een prijs te winnen, u heeft daarmee een ongekend hoeveelheid kans op het winnen van een prijs.

Victorious behoort inmiddels tot één van de eerste Netent slots en dat is goed te merken zodra je gaat spelen. Inmiddels heeft NetEnt ook Victorious MAX uitgebracht zodat je bij het openen van dit spel het origineel of de MAX editie kunt selecteren.

max of regulier

Het verschil zit hem in de uitbetaling want met de MAX editie kun je per draai tot 7.000x de inzet winnen terwijl met het reguliere spel 1.500x de inzet per draai te winnen valt . Het theoretische uitkeringspercentage is vastgesteld op 96,9% en de variantie ligt tussen medium en hoog in. Ons advies is om Victorious Max te spelen maar probeer ze eerst allebei gratis uit.

Hoe werkt de Victorious gokkast?

Het speelveld is opgedeeld in vijf rollen, drie rijen en er zijn 243 manieren om te winnen. Inzetten kan al vanaf 25 eurocent tot maximaal 125 euro per draai.

Het symbool van Caesar is het meeste waard, vijf stuks levert je namelijk een uitbetaling van 1.500 munten op. De generaal en soldaten behoren ook tot de premium symbolen en leveren 500 tot 1.000 munten op bij vijf stuks. De gouden steenarend is het wildsymbool en vervangt alle andere symbolen behalve de scatter. Kaartsymbolen hebben een lagere waarde, hiermee pak je maximaal 200 munten bij vijf stuks.

De free spins bonus met een 3x multiplier

Het draait bij Victorious voornamelijk om het behalen van de free spins bonus en dat kan door drie of meer gouden lauwerkransen te draaien.

De staffel is als volgt;

  • Drie lauwerkransen: 15 free spins + een uitbetaling van 5x je inzet
  • Vier lauwerkransen: 20 free spins + een uitbetaling van 20x je inzet
  • Vijf lauwerkransen: 25 free spins + een uitbetaling van 50x je inzet

Tijdens de bonus is er een 3x multiplier actief. Bovendien kun je een ongelimiteerd aantal extra spins verdienen als je tijdens de bonus meet scatters weet te landen.

Wat vinden wij van de Victorious Gokkast?

In feite is dit een eenvoudig video slot om op te spelen en daardoor spelen veel spelers graag dit spel. Dankzij de free spins en het wildsymbool kun je extra winsten behalen. Zowel de muntinzet als het aantal inzetniveaus zijn eenvoudig in te stellen. Bij een maximale inzet kun je 125 euro per draaibeurt spelen.

De 243 manieren om te winnen gecombineerd met de wild symbolen zorgen voor de nodige spanning in de basis. De echte beloning is de gratis spins bonus waarmee naast gratis spins ook nog een vette uitbetaling krijgt.

Pluspunten
  • Bepaal zelf welke editie je wilt spelen
  • Waardevolle features die wat toevoegen
  • Mooi maximale uitbetaling van 7.000x de inzet als je de MAX editie speelt
Minpunten
  • De maximale uitbetaling van de reguliere editie is 1.500x de inzet, dat kan beter
© Copyright 2023 Gokkasten Stip