Vault of Fortune
4.0/5

Vault of Fortune


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Vault of Fortune

Vault of Fortune is een nieuwe online gokkast van Yggdrasil Gaming. Met dit spel is het aan jouw om een grote kluis vol met kostbare schatten leeg te roven. Op visueel vlak is Vault of Fortune prachtig ontworpen en wat game play betreft kun je genieten van uitklappende wilds en een Dropdown met een oplopende multiplier.

Yggdrasil heeft dit jaar een paar geweldige slots uitgebracht waaronder Arthur’s Fortune en Wild Pops.

Vault of Fortune zal goed in de smaak vallen bij zowel nieuwe spelers als ervaren spelers want met een maximale uitbetaling van 11.000x de inzet kun je ruim een miljoen euro winnen.

Het theoretische uitkeringspercentage is 96,2% en de variantie schommelt tussen medium en hoog in.

De Vault of Fortune Gokkast in de Basis

Het speelveld van Vault of Fortune staat in een grote kluis en bestaat uit vijf rollen, drie rijen met 20 actieve lijnen. Inzetten kan vanaf 10 eurocent tot maximaal 100 euro per draai. Winstcombinaties worden gevormd zodra je minstens drie dezelfde symbolen op een lijn weet te vormen.

De premium symbolen zijn luxe items zoals Ming vazen, porselein katten, een Fabergé ei en koninklijke kroon. Als het lukt het om vijf dezelfde premium symbolen te landen, dan pak je een bedrag van 15x tot 25x de inzet. Symbolen met een lagere waarde zijn kaartsymbolen in de vorm van juwelenhangers. Vijf dezelfde kaartsymbolen zorgen voor een uitbetaling van 8x de inzet.

Er is een regulier wild dat over de gehele rol uit kan klappen en zes verticale vakjes in beslag neemt zodat het ook buiten het speelveld valt. Het wild symbool klapt alleen uit zodra het deel uitmaakt van een winnende combinatie.

Dropdown Respins

Om dit spel tijdens het basisspel een stuk spannende te maken heeft Yggdrasil een Dropdown Respins feature toegevoegd. Deze feature wordt actief zodra je een winstcombinatie hebt gevormd. Symbolen van de winstcombinatie verdwijnen en maken plaats voor nieuwe.

Zodoende kunnen er cascades aan winnende combinaties ontstaan maar er is nog meer. Na elke winnende combinatie loopt een multiplier met +1 op. De Dropdown Respins feature is vergelijkbaar met menig gratis spins bonus op een Megaways gokkast.

De gratis spins bonus

Echt spannend wordt het als je minstens drie scattered codexen weet te landen want daarmee ontgrendel je de free spins bonus. Afhankelijk van het aantal scatters wordt er bepaald hoeveel spins je krijgt toegekend, de staffel is als volgt;

  • 3 scatters: 8 free spins
  • 4 scatters: 12 free spins
  • 5 scatters:  20 free spins

Tijdens de bonus is er een oplopende multiplier actief dat oploopt zodra je cascades aan winnende combinaties draait. Een groot voordeel ten opzichte van de Dropdown feature is dat de multiplier niet wordt gereset. Via scatters kun je tijdens de bonus extra spins verdienen.

Wat is onze beoordeling van de Vault of Fortune Gokkast?

Wij zijn al jaren fan van de Yggdrasil gokkasten. Als je op zoek bent naar prachtig ontworpen speelautomaten met unieke features dan is het de moeite waard om hun slots een kans te geven.

Vault of Fortune is een goed ontworpen gokkast met spannende features tijdens het basisspel. Als het lukt om de free spins bonus te bereiken dan kan je echt vet winnen.

Gedurende het basisspel zul je jezelf niet snel vervelen want de Dropdown feature wordt na elke winstcombinatie actief waardoor je met een paar winstcascades snel met een hoge vermenigvuldiger te maken krijgt.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip