Vampire Senpai
4.0/5

Vampire Senpai


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Vampire Senpai

Vampire Senpai is een nieuwe Quickspin gokkast met een Chinees thema dat is gebaseerd op de Jiangshi oftewel bloeddorstige wezens volgens Chinese folklore. Quickspin heeft van dit bloeddorstige thema een wat luchtigere variant weten te maken waardoor het geen griezelen maar lachen geblazen is.

Quickspin heeft met het ontwerpen van de symbolen duidelijk inspiratie opgedaan van de Garbage Pail Kids verzamelkaarten, een parodie op de Cabbage Patch Kids.

Dit spel is voorzien van drie soorten wilds, een free spins bonusspel en je kunt een maximale uitbetaling van 8.800x de inzet winnen.

Zo valt er tijdens het basisspel al voldoende te beleven en als kers op de taart kun je tijdens de gratis spins bonus profiteren van een flink aantal extra wilds.

Het theoretische uitkeringspercentage is 96,19% en de variantie is medium.

Hoe werkt de Vampire Senpai Gokkast?

Het speelvlak van Vampire Senpai bestaat uit vijf rollen, vijf rijen met veertig vaste lijnen.

Voor geld gokken kan vanaf 10 eurocent tot maximaal 50 euro per draai.

De premium symbolen bestaan uit drie Chinezen die rood, groen, en paars gekleurd zijn. Vijf dezelfde premium symbolen levert je een bedrag op van 10x de inzet.

Symbolen van de speelkaarten A, K, Q en J zijn minder waard, draai er hier vijf van voor een bedrag van 1x tot 2x de inzet.

Waar het echter allemaal om draait zijn de vampieren wilds waarmee je bij vijf stuks tijdens het basisspel 20x de inzet pakt en tijdens de free spins bonus zelfs 40x de inzet wint.

De wilds zijn als volgt;

  • Vampire Wild
  • Turned Wild
  • Talisman Wild

Hoe werken de verschillende Wild Symbolen?

Ieder wild symbool vervangt alle andere symbolen behalve de andere wilds en de bonus scatter.

Via de wilds kunnen er kettingsreacties ontstaan, het werkt als volgt;

Zodra je een of meerdere Vampire Wilds weet te landen zullen zij zich vastbijten in de rood, groen en paars gekleurde Chinezen als deze symbolen aangrenzend zijn. Dit worden nu Turning Wilds en dit proces kan met de Turning Wilds herhaalt worden waardoor je met een beetje geluk een speelveld vol met wilds kunt vullen.

De Talisman Wild is het perkament en wordt op willekeurige momenten via een wervelstorm op de rollen geblazen. Je ontvang minimaal drie en maximaal negen Talisman Wilds op de rollen 1 tot en met 4.

Reanimated Free Spins

De free spins bonus kun je bereiken door minimaal drie gouden klokken te landen en het aantal free spins dat je wint is afhankelijk van het aantal klokken dat je draait.

De gratis spins staffel is als volgt;

  • drie scatters: 7 gratis spins
  • vier scatters: 9 gratis spins
  • vijf scatters: 12 gratis spins

Tijdens de free spins bonus werken de Vampire Wilds hetzelfde als tijdens het basisspel maar een groot verschil is dat zij nu gedurende de gehele bonus blijven plakken op het speelveld.

Na elke spin kan een Vampire Wild van positie wisselen waardoor de kans groter wordt dat er aangrenzende symbolen worden gebeten waarmee je Turning Wilds ontgrendeld.

Als je tijdens de bonus Talisman Wilds weet te landen blijven deze plakken gedurende de bonusronde.

Voor elke Vampire Wild en Talisman Wild ontvang je bovendien nog een extra spin.

Wat vinden wij van de Vampire Senpai Gokkast?

Als je op zoek bent naar een gokkast waarbij er tijdens het basisspel volop actie te beleven valt dan is Vampire Senpai een slot voor jouw.

De uitvoering van dit spel is waanzinnig goed gedaan want elke keer als er bijna een winstcombinatie wordt gevormd verandert de grootte van het scherm.

Wij hebben in ieder geval flink genoten tijdens het spelen van het demospel en ook jij kunt gratis gokken via onze website.

De release datum van Vampire Senpai is 14 juli 2020, je zult dus even moeten wachten om dit spel voor geld te spelen.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip