Valley of the Gods 2
4.0/5

Valley of the Gods 2


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Valley of the Gods 2

Met Valley of the Gods 2 keren we weer terug naar het oude Egypte. Dit spel is het vervolg van Valley of the Gods dat in 2017 door Yggdrasil werd uitgebracht. De opstelling van het speelveld is vrij uniek want het aantal rijen loopt trapsgewijs op. Op visueel vlak is het ook genieten geblazen maar dat zijn wij van GokkastenStip inmiddels wel gewend van deze softwareontwikkelaar.

De extra features van dit spel zijn vrij uniek. Het gaat allemaal om het verwijderen van de scarabee waardoor het speelveld en het aantal manieren om te winnen groter wordt. Daarnaast kun je profiteren van extra vermenigvuldigers, levens en wild symbolen. Je begint met 240 manieren om te winnen en je kunt dat uitbreiden naar 20.160 ways to win. Links van het speelveld zie je drie feature modificaties waar we straks meer over vertellen.

Het theoretische uitkeringspercentage is 96,3% en de volatiliteit ligt tussen medium en hoog in. De maximale winst met een enkele spin is 5.481x de inzet.

Werking van de Valley of the Gods 2 Slot

Het speelveld van Valley of the Gods 2 bestaat uit zes rollen waarbij het aantal rijen stapsgewijs uitgebreid kunnen worden. De standaard opstelling van rijen is opgesteld in een 1-2-3-4-5-2 formaat. De scarabee tegels blokkeren symbolen en het is de bedoeling om tijdens het spelen zoveel mogelijk scarabee symbolen te laten verdwijnen. Inzetten kan vanaf €0,25 tot maximaal €125 per draai.

valley of the gods 2 gokkast

Winnende combinaties ontstaan door minstens drie dezelfde symbolen van links naar rechts te landen. Als je zes dezelfde symbolen van speelkaarten draait pak je een bedrag van 2x tot 4x de inzet. De vier goden Anubis, Horus, Sobek en Bastet tellen als premium symbolen. Draai er hier zes van voor een bedrag vanaf 6x tot 20x de inzet.

Er is geen standaard wild symbolen maar er is wel een wild reel dat actief wordt zodra je vijf scarabee tegels hebt vernietigd. Elke winstcombinatie dat je draait zorgt ervoor dat verschillend gekleurde scarabee tegels worden vernietigd. Bovendien krijg je ook nog een respin toegekend. Zodra je geen combinatie meer weet te landen worden de teges opnieuw geblokkeerd.

Modificatie meters

Links van het speelveld zijn er drie modificatie meters. Hiermee kun je direct zien hoe de stand van zaken is. Zoals al besproken zorgt een winnende combinatie ervoor dat gekleurde scarabee kevers geblokkeerde tegels verwijderen. Daarna volgt een respin en als je hiermee ook winst pakt krijg je er nog een toegekend. Met het opsparen van kevers vul je de modificatie meters waarmee een van de volgende features geactiveerd wordt;

  • Vijf rode scarabee kevers leveren een extra leven op.
  • Spaar vijf blauwe kevers op om de wild vermenigvuldiger met +1 te verhogen
  • Met vijf blauwe kevers wordt één rol wild en dat blijft zo totdat je een winnende combinatie pakt of totdat de respins ten einde komen.
respin modificatie meter features

Als een respin geen winstcombinatie oplevert wordt een opgespaarde leven gebruikt waarna je alsnog kans maakt op winst.

Wat is onze beoordeling van de Valley of the Gods 2 Gokkast?

Valley of the Gods 2 van Yggdrasil is een verbazingwekkend leuk videoslot om te spelen. Het is oppassen geblazen want je bent geneigd om door te blijven spelen. Voordat je het door hebt heb je het complete speelveld geopend en pak je 20.160 ways to win. Een enkele draaibeurt kan dankzij respins en het ontgrendelen van extra features volop winstpotentie opleveren. Als je dat eenmaal door hebt wil je graag meer van hetzelfde.

Voor geld spelen kan prima bij Bet365 waar je als nieuwe speler van een welkomstbonus kunt genieten. Andere slots die wij je graag onder de aandacht willen brengen zijn Raptor DoubleMax van Yggdrasil en Dwarven Gems Megaways van Iron Dog Studio. Probeer hier eerst het gratis demospel van Valley of the Gods 2 maar uit.

Pluspunten
  • Verdien respins door winnende combinaties te draaien
  • Drie modificatie meters om extra features op te sparen
  • Winstpotentie van 5.481x de inzet
Minpunten
  • Als de maximale uitbetaling iets hoger was had dit spel een score van 5 sterren gekregen
© Copyright 2023 Gokkasten Stip