Tycoons
3.0/5

Tycoons


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Tycoons

Tycoons is een topper onder de Betsoft slots en het thema van dit spel gaat over vier echte tycoons waar jij bij aan tafel kunt schuiven. Het thema betreft een potje poker in de miljonairsclub en met symbolen van rijkdom en een progressieve jackpot dat constant oploopt is het spelen van Tycoons de moeite waard.

Behalve een progressieve jackpot kun je ook flinke winst behalen via een verdubbelaar in het bonusspel. Het theoretische uitbetalingspercentage is 95,3% en de variantie is medium.

Hoe werkt de Tycoons Slot?

Tycoons heeft vijf rollen, drie rijen en 30 lijnen dat je kunt activeren. Je kunt een muntwaarde selecteren van 2 eurocent tot maximaal 1 euro en een lijninzet van één tot vijf credits instellen.

Bijzonder aan dit slot is dat je het spel start door op de rode sportwagen te drukken. De bonusronde mag er ook wezen want dan is het aan jouw de taak de winnende tycoon te selecteren en als dat lukt wordt je rijkelijk beloont.

Free Spins en Click Me Spel

Zodra je een winnende combinaties draait met het symbool van een van de miljonairs dan win je 3 tot 12 spins afhankelijk van het aantal symbolen waarmee de winstcombinatie is gevormd.

Tijdens de bonus is de verdubbelaar actief waardoor winnende combinaties met een van de miljonairs wordt verdubbeld. Er is nog meer want met bankbiljetten en cheques kun je het click me spel spelen.

De bankbiljetten en cheques moeten op volgorde op de eerste drie rollen staan. Je kunt dan het Pick&Click spel spelen waarmee je een cashprijs wint.

Progressieve jackpot bij Tycoons

De tycoons jackpot is een leuk extraatje dat je kunt winnen en de jackpot stand varieert vanaf enkele honderden euro’s tot enkele duizenden euro’s. Vijf tycoon geldkoffer symbolen op actieve lijnen leveren de jackpot op.

De hoogte van de progressieve jackpot wordt bijgesteld zodra je de inzet verhoogt of verlaagt, houdt hier rekening mee tijdens het spelen.

Al met al wederom een top slot van Betsoft Gaming. Binnenkort meer slots van deze casinosoftware leverancier en zoals gebruikelijk kun je deze spellen gratis spelen.

Wat vinden wij van de Tycoons Gokkast?

Tycoons is een leuke video slot om uit te proberen en via de verdubbelaar met de bonus en de progressieve jackpot is het mogelijk om een flink bedrag te winnen.

De RTP ligt wel net onder het gemiddelde en dit spel is inmiddels verouderd en alleen in flash beschikbaar waardoor het geen ideaal spel is om met een mobiele telefoon of tablet te spelen.

Als je dit soort thema’s leuk vindt dan kunnen wij je de Thats’ Rich gokkast aanbevelen van Play ‘N Go.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip