Twin Spin Megaways
4.0/5

Twin Spin Megaways


Speel Mee
Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Twin Spin Megaways

Vorig jaar november heeft NetEnt Twin Spin Megaways uitgebracht. Het is het eerste Megaways slot dat NetEnt zelf heeft geproduceerd. Er waren natuurlijk al een paar NetEnt slots omgedoopt naar het Megaways mechanisme. Denk maar eens aan Piggy Riches Megaways en Gonzo’s Quest Megaways, beiden ontwikkeld door NetEnt’s dochterbedrijf Red Tiger.

In het verleden heeft deze spelontwikkelaar al een flop van een remake van de succesvolle Twin Spin gokkast gemaakt. Dat was Twin Spin Deluxe en NetEnt heeft dit spel vorig jaar alweer verwijderd.

Tot dusver lijkt Twin Spin Megaways wel een succes te zijn, het is een vergelijkbare gokkast als het origineel alleen dan met het Megaways spelmechanisme. Het theoretische uitbetalingspercentage is 96,04% en de volatiliteit is hoog.

Werking van de Twin Spin Gokkast

Hoe het allemaal werkt kun je hier ontdekken. Het speelveld van Twin Spin Megaways bestaat uit zes rollen met twee tot zeven symbolen per rol. Er is geen tweede rol met vier rijen beschikbaar zoals je van de meeste Big Time Gaming gokkasten gewend bent.

twin spin megaways slot

Inzetten kan vanaf €0,10 tot maximaal €50 per draai, zodat dit spel toegankelijk is voor elke type gokker. Bovendien zijn er volop overeenkomsten met de originele Twin Spin zoals;

  • Via de Twin Reel feature kunnen per draai minstens twee to maximaal zes rollen synchroon landen
  • Het spel gebruikt dezelfde symbolen als bij de originele gokkast
  • Het thema is niet veranderd

Gelukkig zijn er tal van nieuwe features inbegrepen waaronder 117.649 Megaways. Symbolen waarmee je winstcombinaties pakt verdwijnen en maken plaats voor nieuwe symbolen zodat er avalanches kunnen ontstaan.

Het maximale bedrag dat je kunt winnen is ook behoorlijk opgeschroefd. Zo kon je met Twin Spin maximaal 1.080x de inzet winnen en met de Megaways variant is dat nu 38.000x de inzet.

speelveld

Symbolen en beste winstcombinaties

De premium symbolen bestaan uit de rode zevens en geslepen diamanten, hiermee pak je bij zes stuks 5x tot 10x de inzet. Een medium waarde is toegekend aan het BAR symbool en de klokken, zes van deze symbolen zijn goed voor een uitbetaling van 1,5x tot 3x de inzet. De kersen en kaartsymbolen hebben de laagste waarde en leveren bij zes stuks slechts 0,4x tot 1x de inzet op.

Elke draai worden zijn er dus minstens twee identieke rollen en dit aantal kan hoger zijn waardoor de winst behoorlijk op kan lopen. Dit is zowel in het basisspel als tijdens de free spins bonus het geval.

De wilds komen voor op de rollen 2,3,4, 5 en 6 en vervangen alle andere symbolen behalve de scatters.

De Gratis spins bonus

Het grootste verschil met het originele spel is behalve Megaways de free spins bonus. Als het je lukt om 5 scatters te draaien dan gaat de gratis spins bonus van start en krijg je 15 free spins. Draai je meer scatters? Dan krijg je voor elke extra scatter +1 extra spin. De identieke rollen dankzij de Twin Reel feature zijn nu altijd zeven symbolen hoog ene wilds kunnen nu voorzien worden van een x2 of x3 multiplier.

Deze gratis spins bonus kan dus bijzonder spannend zijn want alle features zijn nu actief. Draai je een veld vol met een BAR symbool dan kun je een torenhoge uitbetaling verwachten.

Wat is onze beoordeling van de Twin Spin Megaways Gokkast?

De combinatie van de Twin Reel feature met cascades is echt top. Zo is het mogelijk om echt een hoge uitbetaling te pakken. Met de free spins bonus worden alle features ontgrendeld en kan het erg hard gaan. Het kan wel even duren totdat je de bonusronde bereikt maar het wachten is de moeite waard.

Voor het opleveren van hun eerste Megaways slot heeft NetEnt puik werk verricht. Het siert NetEnt om de oude features van Twin Spin te behouden en extra features toe te voegen. Zo kunnen liefhebbers van de klassieke variant ook genieten van deze nieuwe versie.

Pluspunten
  • Hetzelfde klassieke disco thema als Twin Spin
  • 117.649 Megaways
  • De Twin Reel feature samen met Avalanches
  • Maximale winstpotentie van 38.000x de inzet
Minpunten
  • Wij hebben geen minpunten kunnen ontdekken
© Copyright 2023 Gokkasten Stip