Turn Your Fortune
4.0/5

Turn Your Fortune


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Turn Your Fortune

Turn Your Fortune is een van de eerste nieuwe NetEnt gokkasten dat uitgebracht is in 2019. Dit spel kun je spelen met vijf rollen, vier rijen en 40 lijnen. De uitbetalingspercentage bedraagt 96.24% en je maakt kans om 2000x je inzet te winnen. De minimale inzet bedraagt 20 eurocent per spin en maximaal kun je 200 euro per spin inzetten.

Met een medium variantie is Turn Your Fortune een casino slot waarmee je flinke bedragen kunt winnen. De uitbetalingspercentage is redelijk goed te noemen en de extra opties bestaan uit gratis spins rondes, een sleutel bonus waarmee je de waardes van de cilinder verhoogt. Tevens is er een re-spins feature.

Symbolen en bonus activering

Het ontwerp van Turn of Fortune is in een Art Deco stijl met symbolen van dieren en kaarten. De scatter is in de vorm van een pauw terwijl het wild symbool in de vorm van een vlinder is. De kaartsymbolen zijn J, A, K en Q terwijl de overige diersymbolen bestaan uit een schildpad, leeuw, uil, vis en schelp.

Er is nog een sleutel symbool en een +10 symbool die alleen zichtbaar zijn tijdens free spins. Zodra het sleutel symbool op de vijfde rol valt tijdens free spins kun je hiermee de cilinder ontgrendelen en draait deze naar een stand met hogere waarden.

Gratis spins en Re-spins

Met drie scatters op de rolen 1, 3 en 5 ontvang je gratis spins maar voordat de free spins van start gaan krijg je eerst een draai aan het rad om te bepalen hoeveel spins je krijgt (tussen de 7 en 13), of je een key ontvangt waarmee de cilinder ontgrendeld kan worden en wat het bonussymbool wordt.

De cilinder aan de linkerkant geeft aan hoeveel keer de inzet wordt vermenigvuldigd. Standaard staat dit op 5x maar dat kan oplopen tot wel 2000x. Via het bonussymbool kun je zodra je er twintig hebt opgespaard de stand van de cilinder opschroeven. Het +1 symbool geeft je direct 10 opgespaarde bonussymbolen extra en met een key wordt de cilinder gelijk opgescroefd naar een hogere waarde.

Met de scatters verdien je bovendien gratis re-spins!

De Fortune Re-spins functie zorgt ervoor dat je tijdens het basisspel met twee of meer scatters en een winnende combinatie een re-spin krijgt. Tijdens de re-spin blijven de winnende symbolen plakken!

Wat vinden wij van Turn Your Fortune?

Turn Your Fortune is een slot dat het uitproberen waard is. Dankzij het unieke bonussysteem kun je leuk in de prijzen vallen. Qua beoordeling geven wij dit slot een 7 uit 10 punten.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip